ceturtdiena, 2013. gada 31. janvāris

Biznesa klases portatīvie datori

Mūsdienās portatīvos datorus izmanto ne tikai studenti, kuriem tie ir ļoti nepieciešami veiksmīgas mācību procesam, bet arī virkne citu cilvēku, kuriem ir svarīga portatīvā datora galvenā priekšrocība – iespēja to viegli pārvietot. Tieši šī iemesla dēļ portatīvie datori kļūst arvien populārāki arī biznesa vidē. 

trešdiena, 2013. gada 30. janvāris

Iznomā telti ikvienam āra pasākumam internetā

Kad jārīko āra pasākums, bet nav nepieciešamā inventāra, tad vislabākais risinājums ir tā noma. Patlaban iznomāt iespējams visdažādāko āra inventāru, tai skaitā, pašu svarīgāko – teltis.

ceturtdiena, 2013. gada 17. janvāris

Pasūti savu trenažieri no interneta veikala

Iegūstot savu personīgo trenažieri, veikt vingrinājumus un trenēties var ne tikai neierobežotā daudzumā, bet arī jebkurā brīvā brīdī, kad vien iegribas. Lai pasūtītu trenažieri, nav obligāti jādodas uz specializētu trenažieru veikalu. Patlaban visdažādāko veidu trenažierus piedāvā arī interneta veikali.

otrdiena, 2013. gada 15. janvāris

Siltums āra pasākumos – sildlampas noma

Patlaban nodrošināt siltumu iespējams arī āra pasākumos. Izmantojot sildlampu, iespējams apsildīt 20 kvadrātmetru lielu platību. Pasākumu aprīkojuma serviss Akurāts piedāvā sildlampu nomu. Tās piemērotas lietošanai teltīs un nojumēs. Šīs lampas darbojas ar gāzes balonu – propāna gāzi, un rada patīkamu temperatūru, tādējādi pasākuma viesiem būs silti un tie jutīsies komfortabli.