ceturtdiena, 2013. gada 30. maijs

Batutu iegāde interneta veikalā

Iepirkties var dažādi. Kāds dodas uz veikalu, bet cits iepērkas interneta veikalā 220.lv Un tie, kas iepērkas interneta veikalos zina, cik tas ir ērti, ātri un praktiski. Šobrīd ir sākusies aktīvās atpūtas sezona, tāpēc viena no pirktākajām precēm ir batuti, kas kalpo labam garastāvoklim un nodrošina lielisku tonusu ķermenim.

Ledusskapji praktiskai dzīvei

Mājas sirds sākas no virtuves. Tāpēc katrai mājsaimniecei to gribas iekārtot arvien praktiskāk. Liela loma šajā ziņā ir ledusskapim. Svarīgi, lai saldētava tam būtu komplektā, nevis nāktos to pirkt atsevišķi.

ceturtdiena, 2013. gada 23. maijs

Izvēlies datoru komponentes interneta veikalā 1a.lv

Ja esi attīstījis jaunu hobiju vai pieaug darba apjoms, tad tavam datoram vajag jaudas, atmiņas vai kādas citas funkcijas uzlabojumu. Datortehniku un datora komponentes meklē interneta veikalā 1a.lv, tur pat plašā piedāvājumā biroja un sadzīves tehnika, jaunākie televizori un telefoni, kā arī noderīgas ierīces sportam.

otrdiena, 2013. gada 21. maijs

Dāvanas sievietēm – gardēdēm!

Vai Jūsu sieviete augu dienu pavada pie pavarda, gatavojot brokastis, pusdienas, vakariņas? Vai gadījumā nav pēdējais laiks novērtēt viņas pūles un ļaut atpūsties vismaz uz dienu, iepazīstot spēles otru pusi – būt nevis gatavotājai, bet baudītājai? DāvanuServiss.lv ir parūpējies nevien par asu izjūtu cienītāju, sportotāju, dejotāju un dziedātāju labsajūtu, bet arī par gardēžiem!

ceturtdiena, 2013. gada 16. maijs

SIA Ground Water ūdens spices ierīkošana

Ūdens spices ierīkošana ir SIA Ground Water pakalpojums, kas ļauj iegūt ūdeni no salīdzinoši maza dziļuma. Salīdzinot ar citiem urbuma veidiem, piemēram, dziļurbumu, spices ierīkošana prasa mazāka laika un līdzekļu, tomēr tā ir piemērota tikai atsevišķos gadījumos un spices urbumu var ierīkot tikai vietās, kas tam ir īpaši piemērotas.

trešdiena, 2013. gada 15. maijs

Portatīvo datoru piedāvājums interneta veikalā 220.lv

Interneta veikals 220.lv ir viens no lielākajiem un populārākajiem interneta veikaliem Latvijā. Te ir iespējams iegādāties visdažādākās preces. Plašajā preču klāstā ir atrodama arī visdažādākā datortehnika. Ja tev nepieciešams jauns portatīvais dators, tā meklējumos droši vari apmeklēt interneta veikalu 220.lv. Te iespējams iegādāties portatīvo datoru atbilstoši katra vēlmēm, vajadzībām un iespējām.