pirmdiena, 2013. gada 15. jūlijs

Daudzfunkcionāli mobilie telefoni jebkurai gaumei

Mobilais telefons jau sen kā nav tikai ierīce saziņai. Mūsdienās mobilie telefoni ir daudzfunkcionālas ierīces, kas pilnībā mainījušas mūsu ieradumus. Vēl vairāk, telefonā lietojam arī internetu, apskatam savus profilus sociālajos tīklos, pārbaudām e-pastu, uzņemam attēlus un video, lietojam aplikācijas un ne tikai.

pirmdiena, 2013. gada 8. jūlijs

Beko ledusskapji

Beko ir Eiropā labi pazīstams, Turcijā bāzēts uzņēmums, kas nodarbojas ar sadzīves tehnikas un televizoru ražošanu. Eiropā labāk pazīstama ir Beko ražotā sadzīves tehnika, piemēram, ledusskapji un veļas mašīnas. Beko popularitāti ir ieguvis pateicoties zemajām cenām, bet nezaudējot preču kvalitāti un funkcionalitāti.

svētdiena, 2013. gada 7. jūlijs

Pašas karstākās auto ziņas

Vēlaties zināt visu aktuālo, kas notiek uz ceļiem? Focus.lv sadaļā „Auto ziņas” Jūs varēsiet atrast kvalitatīvas ziņas, kas ļaus, tā teikt, turēt roku uz auto ziņu pulsa.

sestdiena, 2013. gada 6. jūlijs

Banketu galdu īre pasākumu aprīkojuma servisā Akurāts

banketu galdi
Kad nepieciešami nomas banketu galdi, vērts aplūkot pasākumu aprīkojuma servisa Akurāts piedāvājuma klāstu. Akurāts banketu galdi ne tikai ir piemēroti visu telpu interjeriem, bet tos servisa speciālisti arī piegādās uz jebkuru pasākuma vietu Latvijā, Igaunijā vai Lietuvā.

pirmdiena, 2013. gada 1. jūlijs

Interneta veikalā 220.lv plašā izvēlē vīriešu velosipēdi



Vasaras aktīvajā sezonā ceļi vaļā ir velosipēdiem. Tas ir ērts un ekonomisks pārvietošanās līdzeklis kā pilsētās (īpaši sastrēgumstundās), tā arī laukos, piemēram, baudot atpūtu pie dabas. Dinamisks un elegants velosipēds var kļūt par modernu braucamrīku un vienlaikus gaumīgu aksesuāru ikvienam vīrietim.