piektdiena, 2013. gada 27. septembris

Kvalitatīvi dīvāni par ekonomiskām cenām

Iekārtojot viesistabu vai kādu biroja telpu, vienas no primārākajām mēbelēm nenoliedzami ir dīvāni. Tie ļauj sajust komfortu un mājīgumu. Turklāt stila piesātināti un izturīgi dīvāni rūpējas ne vien par praktiskām ērtībām, bet rada arī brīnišķīgu interjera papildinājumu.


Plašajā dīvānu piedāvājumā galvassāpes nereti rada dīvānu cenas. Pircēji novērojuši, ka tiem dīvāniem, kam ir kvalitāte, ir nesamērīgi augstas cenas, bet tiem, kam zemas cenas, ir apšaubāma kvalitāte.

Šo problēmu veiksmīgi risina Latvijā zināmākais interneta veikals 220.lv, kas par samērīgām cenām piedāvā izturīgus, praktiskus un gaumīgus dīvānus. Turklāt to kvalitāti nodrošina pirkuma garantija.

Interneta veikalā 220.lv iespējami pat ļoti ekonomiski dīvānu pirkumi. Atsvaidzināt vai aprīkot mājokli ar jaunu, mūsdienīgu un gaumīgu dīvānu interneta veikala 220.lv klienti var, nepārsniedzot 150 latu robežu. Šādam cenu līmenim atbilst visai daudzveidīga dīvānu izvēle.

Dažādās krāsās – melnā, brūnā, dzeltenā un bēšā – pieejama ērta sofa Aina, kas izgatavota no ādas aizvietotāja. Dīvāna pildījums veidots no porolona, savukārt roku balstus iespējams likt dažādās pozīcijās. Turklāt šis dīvāns ir izvelkams, kas mēbeli īsā laikā ļauj pārvērst par ērtu gultu. Dīvāns Aina patlaban interneta veikalā 220.lv nopērkams par nieka 145 latiem.

Atšķirīgās cenās – no 89 līdz 118 latiem – pieejams dīvāna Besk dažāda dizaina un materiāla modeļi. Tie ir kā radīti klasiska vai romantiska stila viesistabām. Uzmanību piesaista rūtainais koka karkasa dīvāns ar daudzkrāsainu mikrošķiedras pārklājumu. Šīs dīvāns piemērots kā sēdēšanai, tā arī gulēšanai, jo dīvāns Besk ir ērti izvelkams un pārveidojams par guļvietu. Taču jānorāda, ka šis dīvāna modelis pieejams bez veļas kastes.

Acu skatienu savā virzienā vērš arī dīvāns Besk, kas ir melnā krāsā ar baltiem rombiem. Tas izgatavots no ādas aizvietotāja, ir izvelkams, bet nav aprīkots ar veļas kasti. Taču sava praktiskuma dēļ tas ir lieliski piemērots ciemiņu izmitināšanai.

Interneta veikalā 220.lv par ļoti saprātīgām cenām vēl pieejams klasiski melns, rudenīgi košs vai neuzkrītoši pelēks dīvāns, kas mājokļa interjerā ienesīs jaunas vēsmas un omulību. Skatīties piedāvājumu ŠEIT!

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru