otrdiena, 2014. gada 9. septembris

IEGŪSTI ELASTĪGU SKOLAS GRAFIKU - IZVĒLIES IZGLĪTĪBU TĀLMĀCĪBĀ!


Patreiz viss attīstās, mainās, pilnveidojas, arī izglītības iestādes piedzīvo pārmaiņas. Mūsdienās mācību iestāžu izvēle ir liela. Pamatskolas, vidusskolas, profesionālās vidusskolas un arī tālmācības vidusskolas. Arvien biežāk skolnieki izvēlas mācīties tieši tālmācībā. Ja pēc pamatskolas beigšanas neesi atradis skolu, kurā alksti mācīties, taču, ja ir kāds iemesls, kura dēļ ir grūtības iekļauties skolas dzīvē, noteikti ir vērts apsvērt iespēju mācīties tālmācībā - Rīgas 1. Tālmācības vidusskolā. Ir situācijas, kad dažādu iemeslu dēļ nav iespējams iegūt vidējo izglītību klātienē. Slimība, darbs vai kādas citas ikdienas raizes. Taču, ir lielisks risinājums kā apvienot darbu ar mācībām. Tā ir iespēja, Rīgas 1. Tālmācības vidusskolā apgūt vidējās izglītības programmu tālmācībā - mājās. Tālmācības vidusskolā ir iespēja absolvēt gan vidusskolas klases, gan pamatskolu, 7. - 9. klasi. Tā ir lieliska iespēja apgūt visas vajadzīgās zināšanas patstāvīgi. Tieši brīvība mācību procesā dod iespēju ikvienam interesentam apvienot jau varbūt ierastās ikdienas raizes un darbus ar kaut ko jaunu un lietderīgu. Mācības interneta vidē noteikti būs pozitīva pieredze, kas būs noderīga, uzsākot mācības augstākā izglītības iestādē.
Rīgas 1. Tālmācības vidusskolas pamatvirziens ir vispārējās izglītības programmu īstenošana, nodrošinot izglītības ieguves iespēju neklātienē – tālmācībā.  Tālmācības mācību formu raksturo individuāls mācīšanās temps, speciāli nodrošināts iegūto sasniegumu novērtējums, kā  arī dažādu elektronisko saziņas līdzekļu izmantošana mācību procesā.
Studenti var mācīties brīvajā laikā . Ja esi izlēmis vidējo izglītību apgūt Tālmācības vidusskolā, tev būs jāizvēlas, kurā vidusskolas programmā mācīties, tāpat, iespējams apgūt arī pamatizglītības otrā posma (7.-9. klase) programmu. Nav svarīgi, kurā klasē un programmā sāc mācīties, maksa par vienu klasi ir 350 Eiro. Mācību maksa var tikt samazināta pēc priekšmetu pielīdzināšanas un individuālā mācību plāna apstiprināšanas, ja tādu nepiešams sastādīt. Tad, ja mācības skolā tiek uzsāktas vēlakajos posmos, katram skolēnam individuāli tiek izveidots mācību gafiks un noteikti termiņi, kādos jāapgūst nokavētais un sekmīgi jānokārto ieskaites. Rīgas 1. Tālmācībs vidusskolā nav jāgaida 1. septembris, lai pieteiktos mācībām. To var darīt sev ērtā laikā, kaut tulīt! Jāzina, ka katru mēnesi ir vajadzīgs apgūt vismaz 3 mācību priekšmetus. Lai pabeigtu mācību gadu, jānokārto divdesmit – divdesmit trīs ieskaites. Uzsāc mācības Rīgas 1. Tālmācības vidusskolā un tu sapratīsi, ka tālmācība ir labs variants kā neklātienē apgūt vidējo izglītību! Rīgas 1. Tālmācības vidusskola - skola, kas dod norādi kā atrast īsto ceļu!
Lai pieteiktos tālmācībai, Pieteikties mācībām vari Rīgas 1. Tālmācības vidusskolas mājas lapā aizpildot pieteikuma anketu, vai arī vari pieteikties klātienē, iepriekš sazinoties pa tālruni 20212200 vai rakstot e-pastu uz info@r1tv.lv. Piesakoties mācībām, tu pats varēsi pārliecināties, ka mācīties tālmācības vidusskolā ir ļoti viegli, vienkārši un ērti.
Tev ir vajadzīga vidējā izglītība ? - nāc un mācies R1tv.lv

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru