ceturtdiena, 2013. gada 31. janvāris

Biznesa klases portatīvie datori

Mūsdienās portatīvos datorus izmanto ne tikai studenti, kuriem tie ir ļoti nepieciešami veiksmīgas mācību procesam, bet arī virkne citu cilvēku, kuriem ir svarīga portatīvā datora galvenā priekšrocība – iespēja to viegli pārvietot. Tieši šī iemesla dēļ portatīvie datori kļūst arvien populārāki arī biznesa vidē. 

Cilvēkiem, kuriem regulāri jāpārvietojas, jāapmeklē dažādas tikšanās, sapulces, jāvada prezentācijas, bieži vien jāpārvietojas ne tikai no vienas konferenču zāles un citu, bet arī no vienas pilsētas un pat valsts uz citu, ir svarīgi, lai visa nepieciešamā informācija ir vienkopus un to var ērti nēsāt sev līdzi un nepieciešamības gadījumā izmantot.
Biznesa vidē izmantotajiem portatīvajiem datoriem jābūt ne tikai viegliem, ātriem un funkcionāliem, bet arī elegantiem vizuālajā ziņā. Diez vai koši zaļš portatīvais dators patiks potenciālajam sadarbības partnerim, ja vien neesi radošās jomas pārstāvis.
Diezgan vienkāršs, bet tajā pašā laikā solīds dators, kurš, un tas ir galvenais, apmierinās visas tavas prasības, ir ASUS K56CM-XX014D. Šim portatīvajam datoram ir 15.6 collu liels ekrāns, Intel i3i3-3217U 1.8GHz procesors, 4 GB liela operatīvā atmiņa, 500 GB liels cietais disks, bluetooth un trīs USB porti.

Savukārt Acer M3-581 patiks tiem biznesa cilvēkiem, kas brīvajā laikā aizraujas ar datorspēļu spēlēšanu. Portatīvajam datoram ir 15.6 collu liels ekrāns, 4 GB liela operatīvā atmiņa un 500 GB liels cietais disks, kā arī labas kvalitātes video karte NVIDIA GeForce GT 640M 1 GB. Šāds portatīvais dators pilnībā apmierinās visas darba vajadzības, kā arī nodrošinās patīkamu izklaide. Datora veiktspēja ir augsta, tāpēc ar to var izmantot dažādu programmatūru, kas nepieciešama, piemēram, prezentāciju veidošanai. 

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru