ceturtdiena, 2013. gada 17. janvāris

Pasūti savu trenažieri no interneta veikala

Iegūstot savu personīgo trenažieri, veikt vingrinājumus un trenēties var ne tikai neierobežotā daudzumā, bet arī jebkurā brīvā brīdī, kad vien iegribas. Lai pasūtītu trenažieri, nav obligāti jādodas uz specializētu trenažieru veikalu. Patlaban visdažādāko veidu trenažierus piedāvā arī interneta veikali.

Interneta veikals 220.lv šobrīd savā sortimenta klāstā piedāvā arī vairāku veidu trenažierus, tā ietverot sevī arī trenažieru veikala funkcijas. Pieejami teju 10 dažādu veidu trenažieri:
·         eliptiskie;
·         velo;
·         TRX treniņu sistēmas;
·         kompleksie;
·         skrejceliņi;
·         soli;
·         airēšanas;
·         spēka;
·         hanteles.
Šajā interneta trenažieru veikalā ērti pārlūkot sev interesējošo trenažieru veidu klāstu. Katram trenažierim pieejama gan vizuāla fotogrāfija, gan arī informējošs apraksts par tā tehniskajiem parametriem un funkciju iespējām.
Piemēram:
·         Skrejceliņš Christopeit LB1 aplūkojams sešās dažādās fotogrāfijās. Tā maksimālais lietotāja svars ir 100 kg, trenažiera svars – 56 kg. To iespējams arī salocīt, lai ietaupītu vietu. Regulēt var sešus slodzes līmeņus. Jauda – 0.74kW (1Zs); ātrums – 1-16 km / h; ātruma regulācija – 2,4, 6, 8, 12 km /h; pulsa mērīšana; trīs leņķa līmeņi; drošības atslēga. Datora displejā redzams: laiks, attālums, patērētās kalorijas, tauku analīze.
Visiem trenažieriem tiek dota garantija. Vidēji tā ir 24 mēnešus ilga. Tiesa, pirms preces lietošanas gan rūpīgi jāizlasa lietošanas instrukcija un trenažieris ir jālieto pēc ražotāja norādījumiem. Iepērkoties trenažieru veikalā, ieteicams pārbaudīt, vai uz garantijas norādīti visas nepieciešamās vienības: trenažiera modelis, sērijas numurs, pārdošanas datums, pārdevēja un pircēja paraksti.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru