svētdiena, 2013. gada 24. marts

Mobilie telefoni uz kredīta

Mobilais telefons vairs nav tikai saziņas līdzeklis, bet arī neatņemama sastāvdaļa ikdienas uzlabošanai. Viedtālruņos ir iebūvētas parocīgi lietojamas kameras un navigatori. Telefona ātrums pārspēj dažu labu protatīvo datoru! Protams, tev ir vajadzīgs jauns telefons!. Ienāc interneta veikalā 220.lv un izvēlies savu modeli! Šobrīd telefoniem ir piemērotas akcijas cenas!

Viss ir vienkārši. Atver interneta veikala 220.lv. lapu www.220.lv! Lapas kreisajā pusē kategoriju saraksta pašā augšā atradīsi mobilos telefonus. Uzklikšķinot uz norādes, tev pavērsies plašs telefonu piedāvājums. Lai neapjuktu, kreisajā malā būs noderīgas sadaļas. Piemēram, uzreiz varēsi atlasīt noliktavā esošos mobilos telefonus. Izvēlēties telefonu pēc cenu robežas, vienkāršākie modeļi maksā tikai Ls 14. Meklē sen kāroto zīmolu, izvērtē mobilā tipu, megapikseļus, vai izvēlies telefonu pēc krāsas.
Šobrīd 220.lv mobilajiem telefoniem ir piemērojis akcijas cenas. Piemēram, Samsung S5830 Galaxy Ace Onyx Black sākotnējā cena ir kļuvusi par 50 procentiem mazāka! Izvēloties akcijas preces, noteikti pievērs uzmanību datumam, līdz kuram akcija ir spēkā. Ja kāda prece šobrīd nav pieejama, 220.lv tu atradīsi vēl kārdinošākas alternatīvas. Interneta veikals 220.lv piedāvā arī Apple iPhone 5 16GB. To nopirkt vienā reizē nozīmētu iztērēt mēneša algu, tāpēc interneta veikals piedāvā pirkumu noformēt līzingā.

Īpašu pavasara piedāvājumu 220.lv klienti var saņemt no Lateko līzinga. Līdz 24.martam, noformējot pirkumu Lateko līzingā, atmaksu varēsi uzsākt tikai ar trešo mēnesi. Par pirmo iemaksu nebūs jāmaksā, maksa par aizdevuma piešķiršanu sastāda 9,9 procentus, gada likme 20 procentus. Maksa par saistību izpildes kontroli 1 procentu, bet GPL likme 58,68 procenti, aprēķinot aizdevumu uz 36 mēnešiem. Piedāvājums spēkā, ja līzinga termiņš ir no 6 līdz 36 mēnešiem. Līzingam nebūs pieejama ekonomiskā piegāde, preci atvedīs DPD kurijers vai vari bez maksas to saņemt 220.lv klientu apkalpošanas centrā Rīgā, Ģertrūdes ielā 94a.
220.lv piedāvā arī citus atmaksas veidus: norēķināšanos skaidrā naudā, debetkarti ar debetkarti vai kredītkarti (izņemot American Express) vai ar bankas pārskaitījumu. Jāņem vērā, ka katram norēķina veidam ir atšķirīgi piegādes noteikumi. Pasūtījumu var saņemt personīgi ierodoties 220.lv klientu centrā Rīgā, Ģertrūdes ielā 94a. Klientu apkalpošanas centrs strādā darba dienās no 9 līdz 20 un sestdienās no 10 līdz 15, iepriekš piesakoties.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru