otrdiena, 2013. gada 2. aprīlis

Just 5 mobilie telefoni interneta veikalā 220.lv



Varam priecāties, ka dzīvojam laikā, kurā valda liela izvēles brīvība. Mēs paši varam izlemt, kādu apģērbu valkāt, ko lietot pārtikā vai kādu mobilo telefonu iegādāties. Kādam patiks jaunākās klases viedtālruņi, citam tajā pašā laikā derēs parasts telefons ar zvanīšanas un īsziņu sūtīšanas funkcijām.

Izvēle ir plaša, katram maciņa biezumam var atrast kādu atbilstošu risinājumu. Šajā ziņā nevar palaist garām interneta veikala 220.lv (www.220.lv) lieliskos piedāvājumus. Cenas ziņā labākais variants būs Just 5 mobilie telefoni. Interneta veikalā 220.lv ir vairāk kā 20 šo telefonu modeļu. Tie galvenokārt atšķiras krāsas un dizaina ziņā.
Just5 mobilie telefoni ir ļoti vienkārši lietošanā, tāpēc visvairāk būs piemēroti jaunāko klašu skolēniem, kuriem telefons galvenokārt ir nepieciešams saziņai ar vecākiem.Šie telefoni lieliski derēs arī vecāka gadagājumacilvēkiem. Piemēram, Just5 CP10 Black klaviatūra ir ar spilgtu displeju, tāpēc tā atvieglo telefona lietošanu cilvēkiem ar redzes problēmām.

Izvēloties tālruni, būtiski ir ņemt vērā, kādas iespējas tas piedāvā. Just 5 mobilie telefoni ir aprīkoti tikai ar pašām nepieciešamākajām un būtiskākajām funkcijām. Ražotāji ir padomājuši par to, lai uz aizmugurējā telefona paneļa atrastos steidzama izsaukuma - SOS poga. Uzspiežot to, cilvēks var paziņot par pēkšņi radušos slikto pašsajūtu palīdzības dienestam vai saviem tuviniekiem.
Interneta veikals 220.lv (www.220.lv) pārsteidz ar saviem jaunumiem, tagad piedāvājot arī Just5 CP10S Pink tālruni. Tālruņa lietotājs būs pamanāms pa gabalu, jo tam ir īpaši stilīgs un krāsains dizains. Tālrunim ir arī papildus iespējas - skaļruņa brīvroku režīms, iebūvēts FM radio, kas darbojas bez austiņu pievienošanas. Nepieciešamības gadījumā Jūs varat izmantot arī iebūvētu lukturīti vai lietot vibrozvanu. Telefonam ierīkoti arī speciālie taustiņi un pārslēgi. Pavisam atšķirīgs būs Just5 CP10S Best in Space tālruņa modelis, jo tā klaviatūra ir dažādās krāsās.
Interneta veikalā 220.lv Just 5 mobilie tālruņi pieejami par īpaši draudzīgām cenām. Ja kādam no Jūsu ģimenes tuviniekiem tuvojas dzimšanas diena vai kāda cita zīmīga jubileja, tad pārsteidz to ar jaunu tālruni. Atceries, ka Just 5 mobilo telefonu var atļauties katrs.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru