piektdiena, 2013. gada 7. jūnijs

Kristālu auskari sievietes skaistumam

Šobrīd ļoti moderns aksesuārs ir no kristāliem izgatavoti auskari. Šādi auskari ir stilīgi, tāpēc piemēroti nēsāšanai ikdienā, bet tajā pašā laikā atsevišķi modeļi ir tik grezni, kas lieliski izskatīsies kā aksesuārs pie vakartērpa. Kristālu auskari ir visdažādākajās krāsās, tāpēc piemērotu auskaru pāri var atrast pie praktiski jebkura apģērba. 

Kristālu auskari piestāvēs gan klasiskā, gan mazāk klasiska ģērbšanās stila sieviešu vidū. Ar kristālu auskariem var papildināt gan ikdienas apģērbu, gan svinīgu apģērbu, gan piektdienas vakara ballītes tērpu. Kristālu auskari piestāvēs jebkura vecuma sievietei, ja vien tiks izmantots kā aksesuārs pie piemērota apģērba. Krāsainie kristāla auskari īpaši labi izskatīsies pie krāsaina apģērba, tāpēc ir ļoti iecienīti mākslinieciskā ģērbšanās stila sieviešu vidū.
Plašs kristāla auskaru klāsts ir atrodams interneta rotaslietu veikalā pearls4us.com. Šajā interneta veikalā iespējams iegādāties gan klasiskas un elegantas pērļu rotaslietas – kaklarotas, auskarus, rokassprādzes, gan arī daudz neparastākas pērļu rotaslietas, kas patiks stilīgiem un mākslinieciskiem cilvēkiem, kas nebaidās no oriģinalitātes. Tāpat interneta veikala preču klāstā ir daudz jo daudz rotaslietu, kuras nav dekorētas ar pērlēm.
Šobrīd tik ļoti stilīgo kristālu auskaru klāstā ir auskari Zeltainie Hameleoni. Šie auskari ir izgatavoti no Swarovski Hameleonu kristāliem zeltītā krāsā, bet tajos atspīd visas varavīksnes krāsas un risinās skaistas gaismas rotaļas. Auskaru āķi ir izgatavoti no 24 karātu zelta.
No Swarovski kristāliem ir izgatavoti arī auskari Zilzaļie Laimīgie auskari. Šo auskaru kristālos mijiedarbojas gan zilā, gan zaļā krāsa, liecinot par jūras tuvumu, tāpēc auskari ir īpaši piemēroti vasaras garderobes papildināšanai. Auskaru āķi ir izgatavoti no 24 karātu zelta, pārklāti ar 925 proves sudrabu.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru