pirmdiena, 2013. gada 9. decembris

KOKA UN AKMENS SĒTAS RISINĀJUMI PRIVĀTĀS TERITORIJAS NOROBEŽOŠANAI

 
Lai aizsargātu savu privāto teritoriju no svešām acīm un īstenotu  nepiederošām personām grūti pieejamu teritoriju, ierobežo to ar dzīvesvietai un apkārtējai videi piemērotu sētu. Pēc klientam pielāgota pieprasījuma žogu uzstādīšanas uzņēmums izgatavos gan koka, gan akmens žogus nepieciešamajā formā un daudzumā.


Elegants risinājums teritorijas norobežošanai ir klasiska koka sēta. Tie ir: askētiski un ekoloģiski, salīdzinājumā ar akmens konstrukcijas sētām – viegli-, un labi piestāv dažāda stila mājai. Koka žogus var būvēt gan horizontālā, gan klasiski vertikālā novietojumā., atkarībā no personīgajām vajadzībām. Koka žogu uzstādīšanā tiek lietoti ziemeļu priedes koksnes dēļi, kurus efektīvi apstrādā ar īpašu krāsu. Pārklājums aizsargā sētu no atmosfēras iedarbības, kaitēkļiem un pelējuma un aizsargā pret mitruma absorbēšanos.
Ja piemājas teritorija ir maza, var realizēt fundamentālāku žoga risinājumu, kā piemēram akmens sētu no Gabioni. Akmens žoga veidojumi var būt kā dekoratīvs elements mājas teritorijā vai efektīgs risinājums atbalsta sienai. Īstenojot nodomu par akmens žogu, var izvēlēties - ar akmeņiem pildītās metāla konstrukcijas var būt kā žoga stabi starp koka dēļiem vai metāla plāksnēm, gan arī masīvi vienkārtas paneļi. Akmens žoga konstrukcijas var samontēt dažādā lielumā gan sētas vajadzībām, gan arī dārza mēbeļu izpildījumā, gan piemājas teritorijas iekārtojumam u.tml.
Bloki žoga celtniecībai
Dodot priekšroku moduļu sētām, saņemsiet ilga laikaposma privilēģijas. Tāda veida konstrukcijām ir estētisks izskats, tās ir izturīgas un ar lielu kalpošanas laiku. Moduļu sētu uzstādīšanā izmanto īpašus plākšņu Aluzinic dēļus, kurus apstrādā ar speciālu pārklājumu. Pārklājums materiālu padara korozijizturīgu, tādējādi nodrošinot ilga laika perioda estētisku izskatu. Bloku sistēmas sētas ir ar granīta piedevu, dabisku griezumu un ilglaicīgu kalpošanas ilgumu. Populārākie ir divu veidu būvniecības bloki: TO un SU bloki..
  • Žoga celtniecības blokiem SU ir liela krāsu izvēle un efektīva materiāla faktūra. Žoga bloki ir ātri un ērti montējami, kas sniegs iespēju īsā laika periodā izveidot mājas žogu. Lielākā priekšrocība - nav nepieciešamas būvniecības šuves.
  • TO žogu celtniecības bloki ir izmantojami gan žogu, gan arī būvju fasāžu, puspagrabu celtniecībā un dekorēšanā u.tml.
Ja esi nolēmis pasūtīt žogu, tad ienāc ŠEIT!
 

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru