ceturtdiena, 2013. gada 5. decembris

Universāla dāvana svētkos

Dāvana, kam nav vecuma ierobežojumu - dāvanu karte visos gada svētkos. Lai gan liekas, ka tā ir banāla un bezpersoniska , tā gaviļniekam sniedz iespēju pašam iegādāties sev vēlamo. Dāvanā dāvanu karte ir lielisks veids kā negaidīti saviļņot absolventu, meitu vai dēluun citus ģimenes locekļus. Dāvanu karti var pasniegt glītā konvertā, tomēr lielāku saviļņojumu garantē māksliniecisks noformējums.

Lielisks veids, kā atrisināt ar dāvanas meklēšanu saistītos jautājumus, ir nopērkot dāvanu karti.
Gatavojoties svētkiem, dzimšanas dienai, kāzu jubilejai vai bērnu svinībām, meklē dāvanu idejas? Lai pārsteigtu ar negaidītu dāvanu, nepieciešama izdoma un interesants dāvanas pasniegšanas veids. Maziem un lieliem, vīriem un sievām, mammām, tētiem, darba kolēģiem un draugiem aizraujošas dāvanas visu interesēm:
Aizraujoša brīvā laika pavadīšanas iespēja
Tas, kas allaž paliek spilgtā atmiņā, ir ekskursijas un cilvēki, ar kuriem pavadīts laiks. Dāvana ceļojums uz tuvajām valstīm vai tepat pa Latviju saliedēs un dvēseliski stiprinās gan ģimenes locekļus, gan draugu pulku. Interesanta dāvana adrenalīna cienītājiem būs izbrauciens ar rallijmašīnu vai lidošana ar lidmašīnu.
Interesanta dāvana jubilejā
Parādot vērību sev mīļam cilvēkam, parūpējies par romantisku vai uzmundrinošu dāvanu masāžas salonā vai kādā atpūtas namā. Tuviem cilvēkiem lieliska dāvana svētkos būs vaļasprieka nodarbību abonements. Dzīves līksmo mirkļu veicināšanai vajadzīgs tikai mazumiņš pārsteiguma un mīlestības.
Saistošas dāvanas draugiem
Tuvojoties svētkiem, smelies idejas dāvanu piedāvājumos. Karikatūras, tematiska fotosesija dabā vai fotosalonā, aizraujošas piedzīvojumu takas un nedēļas nogales atpūta. Saviļņojošo dāvanu saraksts ir garāks, tālab nekavējies un izdari pārdomātu lēmumu. Necerēta dāvana izraisīs plašu izjūtu gammu un radīs jauku svinību garu.
 
 

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru