piektdiena, 2014. gada 17. janvāris

MĀJAI, DĀRZAM UN PLAŠAI ZONAI AKMENS UN KOKA ŽOGU RISINĀJUMI - APSKATIES INTERNETĀ

 
Lai aizsargātu savu māju no svešiem viesiem un radītu  apkārtējiem nepieejamu teritoriju, norobežo to ar mājoklim un videi piemērotu žogu. Pēc klietna pasūtījuma specializēta firma tev izgatavos koka, akmens žogus žogus vēlamajā lielumā un daudzumā.
Plašu teritoriju ierobežošanai biežāk izvēlas klasiskos koka žogus. Koka žogu veidošanā var izlemt: -vienpusējo vai divpusējo dēlīšu pārklājumu;-guleniskus vai stateniskus fasādes dēļu pārklājuma posmus. Koka žogu koksnes dēļi tiek vairākkārtīgi apstrādāti ar dažādiem koksnei paredzētiem pārklājumiem , kas garantē sētas ilglaicīgu kalpošanu, nodrošinās augstu nodilumizturību un koksnes slāņu izturību.
Ja piemājas teritorija ir samērā maza, var realizēt masīvāku žoga risinājumu, kā piemēram akmens sētu no Gabioni. Akmens sētas konstrukcijas var būt kā dekoratīvs elements piemājas pagalmā vai efektīvs izpildījums atbalsta sienai. Īstenojot ideju par akmens sētu, var izlemt - ar akmeņiem pildītās metāliskās konstrukcijas var būt masīvi paneļi vai pamatīgi stabi starp koka dēļiem vai metāla sētas plāksnēm. Akmens konstrukcijas var samontēt vajadzīgajā lielumā gan žogam, gan arī dārzam un piemājas teritorijas iekārtojumam u.tml.
Aluzinic žogi
Dodot priekšroku moduļu sētām, saņemsiet ilgtermiņa privilēģijas. Tāda veida konstrukcijām ir estētisks izskats, tās ir ļoti izturīgas un ar ilgu kalpošanas periodu. Moduļu sētu izgatavošanā izmanto plātņu Aluzinic dēļus, kas ir apstrādāti ar īpašu materiāla pārklājumu. Pārklājums materiālu padara korozijizturīgu, tādējādi garantējot ilgtermiņa estētisku izskatu. Bloksistēmas sētas celtniecībā tiek lietoti granīta piedevas, dabiskā griezuma celtniecības - TO un SU - bloki..
 
 

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru