svētdiena, 2014. gada 30. marts

Reklāmas bukleti, to izgatavošana un priekšrocības

bukletu dizains
Bukleti jau izsenis un arī mūsdienās ir efektīvi drukas materiāli, kas palīdz veicināt Jūsu biznesa atpazīstamību. Bukletu lielākā priekšrocība – tie palīdz sniegt visaptverošu informāciju par Jūsu uzņēmumu, produktiem vai pakalpojumiem. Bukletos Jūs varat ietver informāciju, kas interesē gan Jūsu klientiem, gan potenciālajiem biznesa partneriem.

Mūsdienās ir ļoti svarīgi, lai bukleti un jebkuri citi mārketinga drukas materiāli atstātu labu iespaidu un tas lielā mērā ir atkarīgs no tā, kam tiek uzticēta bukletu izgatavošana. Viens no vadošajiem Latvijas poligrāfijas uzņēmumiem „Hromets poligrāfija” zina, kā rast noturīgu saiti ar klientiem.

Kādēļ pasūtīt bukletus Hromets poligrāfijā?  

·         Bukletu dizains ir mākslinieku izstrādāts, tāpēc Jūs iegūsiet bukletus un citus prezentmateriālus, kas lieliski reprezentēs Jūsu uzņēmumu;
·         Hromets konsultē un palīdz iestrādāt maksimāli efektīvus mārketinga elementus, kas veiksmīgāk piesaistīs potenciālos klientus;
·         Materiālu lakošana ar matēto vai glancēto laku nepieļaus Jūsu bukletu krāsu smērēšanos;
·         Hromets palīdz izvēlēties labāko tehnoloģiju un sniedz konsultācijas, lai garantētu iespējami labāko risinājumu Jūsu vajadzībām un vēlmēm.

Kādas priekšrocības jaunākās tehnoloģijas sniedz bukletu izgatavošanas procesā?


Augstas kvalitātes digitālā druka. Bukletu druka notiek izmantojot digitālās drukas tehnoloģijas un ofseta iekārtas. Ofseta druka garantē, ka bukleti ir augstas kvalitātes, tādējādi radot profesionālu iespaidu un lielisku kvalitāti.
Liels drukas apjoms. Ofseta druka un jaunākās drukas tehnoloģijas izceļas ar spēju drukāt materiālus lielos apjomos, līdz simtiem un tūkstošiem izdrukas. Tas ir ideāli piemērots lieliem drukas projektiem, kuru mērķis ar šiem bukletiem ir sasniegt plašu mērķauditoriju. Bez tam, drukājot materiālus lielos apjomos, cena par vienību parasti ir mazāka.
Pilnkrāsu bukletu izdruka. Lai izveidotu pilnu krāsu izdrukas parasti tiek izmantots CMYK krāsu drukas process. CMYK (Cyan, Magenta, Yellow un Key color (Black)) – šīs četras krāsas tiek apvienotas, lai panāktu augstas kvalitātes krāsu izdrukas.
Moderna tipogrāfija ar ātru apgrozījumu. Mūsdienās aizvien vairāk poligrāfijas uzņēmumi piedāvā iepazīties ar saviem pakalpojumiem online. Piem., Hromets poligrāfija piedāvā ne tikai bukletu, bet arī blociņu, grāmatu, skrejlapu, kalendāru, katalogu, prezentpriekšmetu un citu materiālu druku.

Bukletu izgatavošana sākas tad, kad esat apstiprinājis savu pasūtījumu. Hromets poligrāfija savukārt sazinās ar katru klientu personīgi, lai precizētu visas sūtījumu nianses vai lai ieteiktu labākos risinājumus (bukletu dizains, krāsas) tieši Jūsu izvēlētajam produktam. 

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru