otrdiena, 2014. gada 26. augusts

Optimāli teritorijas iežogojuma risinājumi katra klienta vēlmēm - Tvora.lv


Situācijā, kad esi nolēmis atjaunot privātīpašuma jau krietnu laiku nokalpojušo sētu vai izveidot pirms tam nebijušu estētisku iežogojumu, kompānija SIA “Tvora” sniegs atbalstu! Izvēlies kompetentus speciālistus un profesionāļus savā nišā, kas klientiem piedāvā ne tikai izveidot dažāda materiāla sētas, bet arī dod iespēju izraudzīties klientam ērtāko žoga risinājumu atkarībā no naudas līdzekļu iespējām. Tev atliek izvēlēties videi un mājoklim vispiemērotāko sētas materiālu un konsultēties pie kompānijas Tvora darbiniekiem. Ja arī pašlaik esi apjucis daudzveidīgajā žogu sortimentā , neraizējies - eksperti palīdzēs izšķirties par optimālāko risinājumu! Piedāvājuma klāstā arī pagaidu žogu risinājumi un metālisku konstrukciju žogi kultūras pasākumiem, būvdarbu teritorijām, mazdārziņa teritorijas norobežošanai u.c.

 Firmas mājaslapā Tvora.lv var atrast koka žogu risinājumu variantus - gan ar vertikālā, gan ar gulošā novietojuma koka dēļiem, Somu koka žogi. Koka žogu ražošanā tiek izmantota tikai kvalitatīvi apstrādāta skuju koku koksnes materiāli, kas nodrošina ilgu kalpošanas laiku. Tāpat pie sortimenta izstrādes darbinieki piedāvā pārklāt materiālu ar dekoratīvu pārklājumu, kas piešķirs žogam īpaši mirdzošu efektu. Savukārt lielām teritorijām kā ganības, aploks u.c. vērts pasūtīt žogu no PVC jeb plastmasas veida žogi. PVC materiālam ir augsta noturība pret UV stariem un mitrumu . Viegli padodas arī temperatūras maiņām, kas mūsu platuma grādos ir ļoti svarīgi (termonoturība no -30° C līdz pat +50° C).  Masīvākiem risinājumiem komplektē metāla žogu izveidošanu un uzstādīšanu. Metāla žogi teicami adaptējas dažādam reljefam un arhitektūras stilam.
Ja tavā īpašumā ir tikko iegūta platība, ko vēlies iežogot ar pagaidu sētu, ieteicams izmantot metinātā sieta sētas variantu. Labs variants piepilsētā piederošā dārziņa norobežošanai. Turklāt tās montāža ir salīdzinoši vienkārša - siets tiek piestiprināts pie speciāliem stabiem, kuri tiek iekalti gruntī. Tas, ka metāla siets ir izgatavots no cinkotām stieplēm nozīmē, ka siets ir stingrs un nav pārāk elastīgs, tātad - atbilstošs pagaidu risinājums. Piedāvājumā ir ne vien visvairāk izplatītākie privātīpašumu sētu varianti, bet arī žogu konstrukcijas firmām, sporta laukumu norobežošanai un citiem. Kā viens no vasaras sezonā pieprasītākajiem produktiem no Tvora.lv piedāvājuma ir mobilie žogi. Tie ir ātri un diezgan viegli uzstādāmi žogi , kas veidota no cinkota tērauda rāmja, . Diezgan labi noder lielas cilvēku masas plūsmas koordinēšanai masu pasākumos, ceļu satiksmes ierobežošanai, kā arī būvdarbu teritorijās u.c.
Vērsies pie uzņēmuma “Tvora” profesionāļiem ar savām vajadzībām - viņi piedāvās piemērotāko un optimālāko žoga risinājumu noteiktās zonas norobežošanai, ņemot vērā gan atvēlētos finanšu līdzekļus, gan arī īpašuma lielumu un īpatnības. Ja tomēr izvēlēsies akmens bloku žogu, piedāvājuma klāstā pielāgoti betona jumtiņi. Tie pasargā akmens blokus no mitruma iekļūšanas tajos, aizkavēs netīrumu nokļūšanu starp blokiem, šādi garantējot noturību pret laikapstākļu un vides negatīvo iedarbību.
Piesaki konsultāciju pie kompānijas darbiniekiem par vēlamo iežogojuma risinājumu, žoga uzstādīšanas variantiem , rakstot e-pastu uz info@tvora.lv vai zvanot telefoniski +371 67881043. Tvora - optimāli iežogojuma risinājumi!

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru