sestdiena, 2013. gada 24. augusts

Padomi daudzfunkcionālā printera izvēlē

Daudzfunkciju printeri mūsdienās pilda tik atšķirīgas funkcijas, ka ir ļoti svarīgi izprast, kas ir nepieciešams jums, lai atrastu to labāko modeli atbilstoši savām vajadzībām. Pēc kā vadīties pirkuma izvēlē? Piem., apdomājot, cik daudz un bieži tiek printēti dokumenti? Vai būs nepieciešami augstas izšķirtspējas, skaidri attēli? Kritēriju printeru izvēlē ir daudz, tāpēc šajā rakstā būs uzskaitīti daži no tiem, lai palīdzētu jums izvēlēties labāko.

Printēšana


Printera pamatfunkcija ir dokumentu drukāšana un noteikti, ka ikviens vēlas, lai tas strādā efektīvi. Vislabāk tas izpaužas printēšanas ātrumā un kvalitātē. Neatkarīgi no tā, nepieciešams izprintēt juridiskus dokumentus, vēstules, fotogrāfijas - jo kvalitatīvāks būs gala rezultāts, jo apmierinātāks būs pircējs ar ieguldīto naudu tieši šajā printerī. Tāpēc pirms pirkuma veikšanas jāvadās pēc drukāšanas izšķirtspējas un drukāšanas ātruma (lpp/min).

Skenēšana un kopēšana


Kvalitāte un ātrums ir svarīgas īpašības arī tad, kad runa iet par skenēšanu un kopēšanu. Modernākie printeru modeļi piedāvā augstas izšķirtspējas skenēšanu, kas ļauj izveidot īpaši skaidrus attēlus un dokumentus. Šādiem modeļiem gan izšķirtspēja, gan krāsu dziļums būs augstas kvalitātes. Tā kā teju visi ikdienā ir tika aizņemti, daudzfunkciju printeris, kas skenē un veido dokumentu kopijas, būs īsts palīgs kā mājās, tā neliela biznesa vajadzībām.

Lietošanas vienkāršība


Šis punkts satur daudz svarīgu elementu printera izvēlē. Viens no šiem elementiem – printera savienojamība. Lietošanā vieni no ērtākajiem printeriem ir tie, kurus var savienot ar datoru pateicoties bezvadu savienojumam vai, piem., tādi, kuros iebūvēts atmiņas kartes slots, kas ļauj drukāt attēlus tieši no kameras vai citas ierīces atmiņas kartes.

Arī USB savienojums ir ātrs un diez gan ērts, ja tehnika pastāvīgi atrodas vienuviet un tiek drukāti faili no viena un tā paša datora, jo pretējā gadījumā jārēķinās ar printera uzstādīšanu katrā datorā, no kura tas tiks lietots. Protams, pastāv arī citas lietas, kas jāapsver pirms printera iegādes, jo modeļu ir daudz un katrs mēdz būt atšķirīgs –viens labāk paredzēts fotogrāfiju izdruku, kamēr citi orientēti uz dokumentu drukāšanu.

Tomēr neatkarīgi no tā, vai printeri lietojat mājās viens un tam ir maza noslodze, vai tas paredzēts pat nelielam mājas biznesam, mājas biroja aprīkošana ar daudzfunkcionālo drukas iekārtu būs gudrs gājiens.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru