trešdiena, 2013. gada 30. oktobris

Retro stila vannas

Ir cilvēki, kam pašreizējā laika klasiskās formas un standarta apkārtējās vides elementi šķiet garlaicīgi. Viņi vienmēr meklē kaut ko īpašu, neparastu, maz izplatītu un pārsteidzošu, tādējādi atsvaidzina un veido iedvesmojošu savu ikdienu. Visai bieži tas attiecas arī uz vannas istabu interjeriem. Klasiskās taisnstūrveida vannas nereti var šķist novecojuši modeļi, kas grūti iekļaujas modernos un radošos telpu interjeros. Taču santehnikas iekārtu ražotāji spējuši īstenot arī vannu modeļus, ko novērtē visa neparastā meklētāji. Piemēram, retro stila vannas, kas izceļas ar īpašu eleganci un lakonismu.

Daudzi zinās teikt, ka vanna retro stilā ir vien no ideālajiem variantiem neierasta interjera elements. Reizē šāda vanna ir arī drosmīgs risinājums un piemērots cilvēkiem, kuri mīl koloniālo stilu un senatnīgo klasiku. Retro stila vannas, kas iekļautas arī pašmāju iecienītākajā interneta veikalā 220.lv, ļauj sajust eleganci un antikvāra luksusa atturību saskaņā ar mūsdienu santehnikas komfortu. Mazgāšanās šāda tipa vannā kļūst par mirkļa svētkiem gan dvēselei, gan ķermenim.

Interneta veikalā 220.lv patlaban nopērkami vairāki retro stila vannu modeļi. Nepārspēts eksemplārs ir Polijā ražotā vanna ar kājām Kerra Empire. Tās forma ir ovāla. Minētā retro stila vanna izgatavota no 3,5 milimetru biezā akrila, savukārt kādā krāsā – misiņa vai hroma – komplektēt vannas kājas, var izvēlēties pircējs pats.

Otrs retro stila vannas modelis, ko iespējams iegādāties interneta veikalā 220.lv, ir Marmite Aurora. Tā ir baltā krāsā, turklāt darināta no lietā marmora.

Cits retro stila modelis, kas varētu piesaistīt pircēju uzmanību, Polijas uzņēmuma Piramida vanna Otylia. Pati vanna ir baltā krāsā, taču tās kājas iespējams izvēlēties sudraba vai misiņa krāsā. Oriģinālā dizaina vanna ir novērtēta ar virkni labu īpašību – tā ir ļoti ērta, ar antibakteriālu pārklājumu un nodrošinātu izturību pret skrāpējumiem. Turklāt izvēlei pieejami divi vannas izmēri, kas attiecīgi atbalsojas arī uz tās tilpumu.

Tomēr jāpiebilst, ka šie īpašie vannu modeļi neiekļaujas mazā budžetā. Veicot retro stila vannas pirkumu jārēķinās vismaz ar pārsimts latiem. Tomēr tas ir veiksmīgs un gaumīgs ieguldījums, kas atmaksāsies.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru