trešdiena, 2013. gada 27. februāris

Kā iegādāties mobilo telefonu lētāk?

Mobilais telefons ir lieta, kas pieder nu jau gandrīz katram. Mobilie telefoni vairs nav pieaugušo privilēģija, tos izmanto pat mazāko klašu skolnieki, kā arī vecāka gada gājuma cilvēki ir iemācījušies veiksmīgi apieties ar mobilajiem telefoniem.
Mobilo telefonu mode mainās ļoti strauji, attīstoties tehnoloģijām, attīstās arī mobilie telefoni, katrs jaunākais modelis piedāvā ko tādu, ko iepriekšējais modelis nespēja. Jaunie, gudrie mobilie telefoni jeb viedtālruņi nav īpaši lēti, tomēr, neskatoties uz to cenu, par kāda jauna mobilā telefona īpašnieku grib kļūt daudzi.
Lai iegādātos jaunu mobilo telefonu un neiztērētu kaudzi naudas, ir jāmeklē iespējas, kā iegādāties mobilo telefonu lētāk. Mobilo telefonu operatori regulāri reklamē dažādus mobilos tālruņus, piedāvājot tos iegādāties par izdevīgu ikmēneša maksu. Tomēr, rūpīgi iedziļinoties šajos piedāvājumos, var secināt, ka nemaz tik izdevīgi tie nav, jo parēķinot cik daudz galu galā tiks samaksāts par pašu mobilo telefonu, turklāt ņemot vērā, ka šāda telefona iegāde tevi uz noteiktu laiku piesaistīs vienam konkrētam operatoram, secināsi, ka esi samaksājis diezgan daudz.
Drošāks veids, kā lētāk iegādāties mobilo telefonu, ir gaidīt izpārdošanas vai akcijas tirdzniecības vietās. Izpārdošanas un akcijas piedāvā gan tirdzniecības centri, gan mazie, specializētie mobilo telefonu veikali, kā arī interneta veikali. Īpašo piedāvājumu laikā jaunu mobilo telefonu var iegādāties par ļoti izdevīgu cenu. Interneta veikali savās izpārdošanās un akciju piedāvājumos parasti piedāvā visizdevīgākās cenas. Labi, ja interneta veikals piedāvā pašam ierasties pēc iegādātās preces, jo tādā veidā ietaupīsi uz piegādes izdevumiem. Protams, ja interneta veikals piedāvā bezmaksas piegādi, droši to izmanto. Ja nu tomēr sakrāt naudu jaunam mobilajam telefonam nevari, tad meklē to tirdzniecības vietu, kas piedāvā visizdevīgākos līzinga nosacījums.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru