sestdiena, 2013. gada 23. februāris

Sieviešu smaržas

Sievietēm patīk izcelt savu individualitāti un pieturēties pie kāda konkrēta stila, kas palīdz to izdarīt. Svarīga stila sastāvdaļa ir arī smaržas, kuras sieviete lieto. Smaržu izvēli ietekmē ne tikai sievietes gaume, kas katrai, protams, ir atšķirīga, bet arī raksturs, nodarbošanās, ģērbšanās stils un citu faktori. Izvēloties smaržas, sievietes pievērš uzmanību arī tam, kādam mērķim smaržas ir paredzētas. Sievietēm patīk, ja viņu lietošanā ir vairākas smaržas – vienas lietošanai ikdienā, otras brīvajam laikam, vēl kādas vakara smaržas svinīgiem notikumiem, smaržas romantiskiem brīžiem un tā tālāk. Smaržu izvēli var iespaidot arī gadalaiks un vēl daudzi citi faktori.

Jaunām sievietēm un sievietēm ar diezgan brīvu dzīvesveidu un ģērbšanās stilu parasti patīk un piestāv dažādisvaigie aromāti, kas ir enerģiski un dzīvespriecīgi. Šādu sieviešu smaržām ir jābūt neuzkrītošām un neuzbāzīgām. Pie šādām smaržām pieder, piemēram, Burberry Weekend. Šīs smaržas veido mandarīna, salvijas, rezēdas, ciklamenas, persika, hiacintes, īrisa,  ciedra, sandalkoka un muskusa aromāti. Šīs smaržas ir piemērotas ikdienas lietošanai. Tās labprāt izvēlēsies arī nopietnākas sievietes, kas tieši ikdienā nevis brīvajā laikā dod priekšroku spēcīgākiem aromātiem.

Solīdām sievietēm, kuras savā izskatā pievērš uzmanību visniecīgākajām detaļām, kurām patīk greznoties un kuras novērtē greznību sev apkārt, patiks austrumnieciski un spēcīgi aromāti, piemēram, Elizabeth Arden 5th Avenue Nights. Šīs smaržas veido bergamota, mandarīna, ciklamenas, baltās frēzijas, savvaļas baltās rozes, jasmīna, maijpuķītes, heliotropa, rozā peonijas, muskusa, baltās šokolādes un vaniļas aromāti. Šādas smaržas ir piemērotas arī kā vakara smaržas. Kā vakara smaržas šīs smaržas izmantos sievietes, kas ikdienā dod priekšroku vieglākiem un svaigākiem aromātiem. Šīm smaržām piemīt interesantas nianses, kas padara tās piemērotas mūsdienīgām sievietēm, kuras ir gatavas pieņemt un novērtēt visu jauno.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru