trešdiena, 2013. gada 13. februāris

Vīriešu smaržas

Lai gan vīrieši smaržu izvēlei nepievērš tik lielu uzmanību kā sievietes, arī vīrieši vēlas smaržot labi un piemēroti. Tāpēc, izvēloties smaržas, arī vīrietis vadīsies pēc savas gaumes, ikdienas darbiem, ģērbšanās stila, interesēm un citiem faktoriem. Sportiskam, jaunam vīrietim, kurš labprāt nododas dažādām aktīvām izklaidēm brīvā dabā un pat formālos pasākumos cenšas atstāt kaut ko no sava sportiskā gara nepiestāvēs tādas pašas smaržas kā nopietnam biznesmenim, kurš visu laiku valkā uzvalkus un brīvo laiku pavada lepnos restorānos.

Vīriešiem lielākoties patīk svaigi aromāti, bez pārmērīga salduma. Tikai retais vīrietis dod priekšroku spēcīgiem, saldiem, austrumnieciskiem aromātiem. Vīrieši izmanto dažādas smaržas ejot uz darbu, pavadot laiku ar draugiem vai apmeklējot svinīgu pasākumu, tāpēc arī vīrieša kosmētikas plauktiņā mēdz atrasties vairāk par vienām smaržām.
Svaigo aromātu cienītājiem ir plašas izvēles iespējas, jo svaigo smaržu piedāvājums vīriešiem ir daudzveidīgs. Vienas no iecienītākajām smaržām svaigo vīriešu smaržu grupā ir smaržas Davidoff Echo. Šīs smaržas veido sandala koka, baltas zamšādas, muskusa, zaļu lapu, lavandas un metāla aldehīdu aromāts. Smaržas ir ļoti atsvaidzinošas, līdz ar to būs piemērotas vīriešiem ar aktīvu dzīvesveidu.
Dabisku smaržu piekritējiem ir jāizvēlas smaržas, kuru notis veido koksnes aromāti. Šādas smaržas ir, piemēram, Paco Rabanne Black XS. Šo smaržu aromātu veido citrons, vērmeles, samtenes, kanēlis, melnais kardamons, pralinē, ambra, pačūlija un palisandrs. Šīs smaržas ir piemērotas jauniem, par sevi pārliecinātiem vīriešiem, kuri nebaidās izcelties uz citu fona. Vecākiem vīriešiem piemērotākas būs Paco Rabanne XS. Šīs smaržas ir piemērotas vīrietim, kas dzīvē jau ir ieguvis noteiktu statusu un ar to lepojas, vīrietim, kuram līdzināties grib citu vīrieši.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru