piektdiena, 2013. gada 19. aprīlis

Acer portatīvie datori

Acer ir Taivānas uzņēmums, kas pamatā nodarbojas ar datortehnikas ražošanu. Acer ir viens no populārākajiem datoru zīmoliem, un tā popularitāte ir lielisks pierādījums kvalitātei. Lai gan Acer ražo arī stacionāros datorus un mobilos tālruņus, vislielāko uzmanību šis uzņēmums ir ieguvis tieši ar portatīvo datoru ražošanu.
Acer portatīvie datori ir plaši pieejami, tirdzniecības vietās to piedāvājums ir tiešām plašs, atrast savām vēlmēm un vajadzībām vispiemērotāko nebūs grūti. Un, kas arī ir ļoti svarīgi, Acer portatīvie datori ir lēti, ņemot vērā to lielisko kvalitāti.
Tie, kuriem ir nepieciešams labs portatīvais dators par saprātīgu cenu, novērtēs ACER Packard Bell EasyNote TE-11HC. Šim portatīvajam datoram ir 15.6 collu liels displejs, Pentium Dual-CoreB960 2.2 Ghz procesors, 4 GB liela operatīvā atmiņa, 500 GB liels cietais disks un 3 usb porti. Video karte ir  jaudīga  un spēj nodrošināt  datorspēles, gan arī citas programmas. Ierīce var lepoties ar klasisku un neuzkrītošu dizainu, kas to padara piemērotu lietošanai visdažādākajās dzīves situācijās. Jāņem vērā, ka korpuss ir veidots tikai no augstvērtīgiem materiāliem, tāpēc tas būsizturīgs un viegli kopjams.

Prasīgākiem lietotājiem patiks lietotāju uzticību iemantojušais portatīvais dators ACER Aspire V5-571 i3-3227U, kuram ir 15.6 collu liels ekrāns, Core i3Core i3-3227U 1.9GHz procesors, 4 GB liela operatīvā atmiņa, 500 GB liels cietais disks un 3 usb porti. Šī datora dizains to padara par īpaši piemērotu portatīvo datoru tiem cilvēkiem, kuru ikdiena paiet tiekoties ar cilvēkiem un mēģinot atstāt par sevi labu iespaidu dizaina vidē. Datora korpuss ir izturīgs un viegli kopjams, kas nozīmē, ka datoru droši vari ņemt līdzi savās ikdienas gaitās.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru