trešdiena, 2013. gada 10. aprīlis

Interneta veikals 220.lv – vienmēr labas cenas!

Nav nekāds noslēpums, ka interneta veikalos preces iespējams iegādāties par daudz zemākām cenām nekā veikalos uz vietas, it īpaši izpārdošanas vai akciju laikā. Latvijā viens no populārākajiem interneta veikaliem, kur teju katru dienu ir virkne preču piedāvājumu ar atlaidēm pat līdz 80%, ir interneta veikals 220.lv. Pateicoties iespaidīgajām atlaidēm un plašajam preču piedāvājumam, 220.lv ir kļuvis par vienu no vadošajiem interneta veikaliem Latvijā, par ko liecina arī pircēju pozitīvās atsauksmes.

Preces ar atlaidēm pat līdz 80%


Tiem, kas netic, ka 220.lv piedāvā atlaides katru dienu, noteikti ir jāpārliecinās par to pašiem, jo tā patiesi ir. Protams, jārēķinās arī ar faktu, ka šīs atlaides parasti ir neilgu laiku, piem., 1-2 dienas, pēc kurām seko jaunas atlaides. Piem., no 2. līdz 3.aprīlim iespējams iegādāties foto un video preces ar 40% atlaidi, bet pēc 3.aprīļa piedāvājumā, piem., mobilie telefoni ar atlaidi līdz 80%. Tomēr parasti izdevīgas akcijas cenas pieejamas dažādām preču grupām ik dienas, atliek vien sekot piedāvājumam, piem., piesakoties saņemt jaunumus par akcijām vai izdevīgiem piedāvājumiem no 220.lv savā e-pastā.

Interneta veikalā 220.lv vari iegādāties:

·         Mobilos telefonus
·         Datortehniku
·         Sadzīves tehniku
·         Sporta preces
·         Preces tūrismam un atpūtai
·         TV, foto un video tehniku
·         Smaržas, kosmētiku, apģērbu
·         Mēbeles un interjera preces
·         Mājsaimniecības preces
·         Preces mājai un remontam
·         Preces dārzam
·         Preces bērniem
·         Auto preces u.c.

Interneta veikals 220.lv nodrošina ne vien atlaides piedāvātajām precēm, bet bieži vien piedāvāizdevīgus piegādes nosacījumus. Viens no populārākajiem veidiem, kā saņemt pasūtījumu bez maksas jebkurā vietā Latvijā, ir piegāde ar Pasta Staciju (parasti nelielām precēm svarā līdz 30 kg), protams, akcijas laikā. Vai arī, konkrētā laika posmā,pērkot kādas noteiktas kategorijas preci (piem., portatīvo datoru), iespējams saņemt piegādi līdz mājas durvīm tikai par 1 latu u.tml.

Izdevīgu piedāvājumu pie 220.lv netrūkst un galvenais, ka pircējs var ietaupīt ne tikai pārs latus, bet pat diezgan iespaidīgas naudas summas, galvenais, sekot piedāvājumam un noķert īsto brīdi.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru