ceturtdiena, 2013. gada 25. aprīlis

Veļas mašīnu tavām vajadzībām meklē 220.lv

Interneta veikala 220.lv plašais kalalogs būs lieliska iespēja izpētīt dažādu ražotāju piedāvājumu, kā arī atlaides un īpašos piedāvājumus. Izvēlies jauno veļasmašīnu pēc iecienītā, kvalitātes pārbaudi izturējušā ražotāja vārda vai atrodi jaunajai vannas istabai atbilstošāko modeli pēc veļas mašīnas daudzveidīgajiem parametriem. Iepērkoties 220.lv, tu būtiski ietaupīsi savu laiku un smago pirkumu tev piegādās tieši līdz mājas druvīm.

Atver 220.lv lapu www.220.lv! Vari izmantot lapas augšā esošo meklētāju, ievadot sev zināmā ražotāja nosaukumu, piemēram, Zanussi. Vai arī lapas kreisajā sānā esošās kategorijas, sameklējot sadzīves tehniku un tās apakškategoriju – veļasmašīnas. Varēsi izvēlēties triju veidu veļasmašīnas - no priekšas ielādējamās, no augšas ielādējamās vai iebūvējāmās veļasmašīnas. Sev vajadzīgo veļasmašīnu varēsi atlasīt pēc cenu grupas, preču zīmes, apgriezienu jaudas, dziļuma un klases. Vai uzreiz atlasīt preces, kas atrodas 220.lv Rīgas noliktavā.
Piemēram, A klases veļas mašīna ELECTROLUX EWT1266EDW šobrīd maksā Ls 279 iepriekšējo Ls 395 vietā. Veļas mašīna ir aprīkota ar ekspress mazgāšanu un papildus programmām, ir videi draudzīga. Drēbju ielāde notiek no augšas, tāpēc veļas mašīnu varēs novietot šaurās telpās. Pirkumu noformējot līzingā, mēnesī būs jāmaksā Ls 15,29. Bet varbūt noderīgāka būs mazā veļas mašīna BEKO EV 5101, kuras cena ir Ls 138 vai, noformējot līzingā -Ls 7,56 mēnesī. Visām 220.lv nopērkamām precēm ir derīguma garantija!
Pirkumu vari apmaksāt skaidrā naudā, ar debetkarti vai kredītkarti (izņemot American Express) vai ar bankas pārskaitījumu. Vari atmaksāt pasūtījumu ar līzingu. 220.lv sadarbojas ar Lateko Līzingu, Best Līzingu, Incredit group. Līzinga termiņš no 3 līdz pat 36 mēnešiem.
Pasūtījumu var saņemt bez maksas, personīgi ierodoties 220.lv klientu centrā Rīgā, Ģertrūdes ielā 94a. Klientu apkalpošanas centrs strādā darba dienās no 9 līdz 20 un sestdienās no 10 līdz 15. Ja izvēlies pasūtījuma piegādi ar DPD kurjeru, tad par piegādes laiku tiksi iepriekš informēts. Ja reiz veļas mašīna tiek pievesta pie pašām namdurvīm, nopērc arī mazāšanas līdzekli. Veļas pulveris Power Wash Professional 9 kilogramu iepakopjumā maksā tikai Ls 12!

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru