otrdiena, 2013. gada 21. maijs

Dāvanas sievietēm – gardēdēm!

Vai Jūsu sieviete augu dienu pavada pie pavarda, gatavojot brokastis, pusdienas, vakariņas? Vai gadījumā nav pēdējais laiks novērtēt viņas pūles un ļaut atpūsties vismaz uz dienu, iepazīstot spēles otru pusi – būt nevis gatavotājai, bet baudītājai? DāvanuServiss.lv ir parūpējies nevien par asu izjūtu cienītāju, sportotāju, dejotāju un dziedātāju labsajūtu, bet arī par gardēžiem!

Mīlestība iet caur vēderu
Vīriešiem mīlestība ejot caur vēderu. Bet kā ir ar sievietēm? Varbūt vērts paeksperimentēt un pārbaudīt, vai arī Jūsu sievietei mīlestība iet caur vēderu? Ja gaviļniece dāvanas saņemšanas laikā dāvās Jums neviltotu smaidu, tad skaidrs – arī sievietes mīlestība iet caur vēderu! Tāpēc izvēlies kādu no šīm - dāvanas sievietēm:
·         Balzama un šmakauciņas prove ar pastāstu – Ls 21
·         Vakariņas augstas klases restorānā „Benjamins” – Ls 40
·         Vakariņas dikļu pils restorānā – Ls 30
·         Vakariņas ķīniešu restorānā „Lielais Ķīnas mūris” – Ls 15
Kā redzams, DāvanuServiss.lv piedāvā plašu dāvanu klāstu, neskatoties uz to, vai sveicamais cilvēks ir veģetārietis, uzbeku, ķīniešu vai tradicionālās latviešu virtuves piekritējs.  Gardēžu dāvanas katra gaumei un maciņam!
Piedalīties procesā
Varbūt Jūsu dāma vēlas nevien izbaudīt ēdiena burvīgās nianses un romantisku atmosfēru, bet arī piedalīties ēdiena tapšanas procesā, iemācoties jaunas ēdienu pagatavošanas tehnikas? Sieviete noteikti priecāsies iemācīties, ko jaunu, lai vēlāk varētu izmantot savā mājā!
·         Klinģeru cepšanas piedzīvojums – Ls 7.50
·         Itāļu ēdienu kursi – Ls 120
·         Labas garšas seminārs + dāvana – Ls 20
·         Ēdienu gatavošanas meistarklase kopā ar Mālpils muižas šefpavāru – Ls 130
Saldam brīdim
Ja Jums ir mīļotā meitene, māsa, māte vai kāda cita tuva radiniece, viņa noteikti priecāsies, ja no rīta ierastā „Labrīt!” vietā, istabā ienesīsiet kādu gardumu. DāvanuServiss.lv ir parūpējies, lai līdz Jūsu mājas durvīm tiktu piegādāti dažādi gardumi par elegantām cenām!
·         Zemenes uz iesmiņiem Beļģu fondue Šokolādē – Ls  11
·         Augļu asorti Beļģu fondue šokolādē – Ls 16
·         Šokolādes fondju divām  personām – Ls 20
Vai Jūs vēl domājat, vai ir vērts izvēlēties kādu no šīm dāvanām? Nedomājiet, bet dariet un saņemiet smaidu no Jūsu sievietes jau šodien! Dāmas ir tā vērtas, lai par viņām rūpētos un lutinātu!

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru