ceturtdiena, 2013. gada 16. maijs

SIA Ground Water ūdens spices ierīkošana

Ūdens spices ierīkošana ir SIA Ground Water pakalpojums, kas ļauj iegūt ūdeni no salīdzinoši maza dziļuma. Salīdzinot ar citiem urbuma veidiem, piemēram, dziļurbumu, spices ierīkošana prasa mazāka laika un līdzekļu, tomēr tā ir piemērota tikai atsevišķos gadījumos un spices urbumu var ierīkot tikai vietās, kas tam ir īpaši piemērotas.

Ūdens spices jeb urbumi ar sieta filtru ir salīdzinoši sekli urbumi ūdens iegūšanai – to dziļums ir no 20 līdz 25 metriem. Salīdzinājumam, dziļurbumi parasti ir no 30 līdz 120 metriem dziļi vai pat dziļāki. Tas nozīmē, ka ūdens spices ierīkošana ir daudz vienkāršāka. Turklāt to iespējams veikt tikai vienas vai divu dienu laikā, kamēr dziļurbumu veido laikā līdz pat 10 dienām.
Ūdens spices ierīkošana nav piemērota pilnīgi visām vietām. Svarīgi, lai attiecīgajā vietā būtu:
·         Zems piesārņojuma līmenis;
·         Smilšainas gruntis.
Urbumos ar sieta filtru ūdeni iegūst no smilts vai grants slāņiem kvartāra nogulumos. Tā kā šajos zemes slānos ūdens nav pilnībā pasargāts no piesārņojuma, ir būtiski, lai tā līmenis būtu zems. Pretējā gadījumā, iegūtajam ūdenim nebūs pietiekami augsta kvalitāte un tas nebūs piemērots lietošanai uzturā un sadzīvē

Ūdens spices ierīkošana ir izdevīgs gadījumos, kad nav nepieciešams liels ūdens daudzums un to ir plānots izmantot tikai saimnieciskajām vajadzībām. Tāpat šis urbuma veids ir izdevīgas, ja ūdeni no tā iegūst periodiski, piemēram, tikai vasaras sezonā. Ja Jums ir nepieciešams liels ūdens daudzums visu gadu, turklāt to ir plānots lietot uzturā, daudz piemērotāks būs dziļurbums. SIA Ground Water piedāvā arī šo urbumu veidošanu.
Ierīkojot spices jeb urbumus ar sietu filtru, SIA Ground Water ūdens ieguvei izmanto īpaši šim mērķim paredzētas plastmasas, nerūsējošā tērauda vai parastā tērauda caurules. Urbuma filtrs ir veidots no sieta.
Papildus ūdens spices ierīkošanai SIA Ground Water piedāvā arī tādus pakalpojums kā dziļurbuma izveide un rekonstrukcija, ūdensapgādes sistēmas izveidošana un citus pakalpojumus.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru