ceturtdiena, 2013. gada 30. maijs

Ledusskapji praktiskai dzīvei

Mājas sirds sākas no virtuves. Tāpēc katrai mājsaimniecei to gribas iekārtot arvien praktiskāk. Liela loma šajā ziņā ir ledusskapim. Svarīgi, lai saldētava tam būtu komplektā, nevis nāktos to pirkt atsevišķi.

Vasarā ledusskapjiem ir īpaša loma. Karstā un tveicīgās dienās gribas paņemt no ledusskapja kaut ko aukstu vai atspirdzinošu. Ledusskapjus, protams, var iegādāties veikalā, taču to pašu var izdarīt arī interneta veikalā 220.lv. Tur atrodami pasaulē zināmu ražotāju ledusskapji.
Lielai ģimenei ir svarīgi, lai ledusskapis būtu gana ietilpīgs un tas kalpotu ilgi. Ledusskapjus praktiskai dzīvei raksturo ietilpība un saldētavas nodalījuma. Piemēram, ELECTROLUX EN-3400AOX ledusskapis ar saldētavu apakšā ir īpaši gaumīgs. Tas derēs gan virtuvei laukos, gan pilsētā. Turklāt ledusskapja enerģijas patēriņš atbilst A+klasei ar 306 kW/gadā.
Ja Jums ir nepieciešams pavisam mazs ledusskapis, tad Candy CFO 155 E būs pareizais risinājums. Lai gan tas nav liels, augšpusē tam ir ierīkota saldētava. Tam ir savdabīga un izsmalcināta, pelēka korpusa krāsa. To īpašu padara arī stikla plaukti.
Arī Whirlpool ledusskapju piedāvājumā ir atrodami ietilpīgi ledusskapji. Modelis Whirlpool WBE 3411 (A+ W) palīdzēs Jums saglabāt produktus svaigus, visās sezonās. Tas ir brīvstāvošs, tāpēc varēsiet to novietot jebkur, kur Jums gribas to redzēt. Turklāt ledusskapim ir ierīkota automātiska atkausēšanas sistēma. Tas nozīmē, ka Jūsu darbs pie ledusskapja uzturēšanas tiks ievērojami atvieglots.
Pērc ledusskapi praktiskai dzīvei interneta veikalā 220.lv jau tagad. Ja nevari to atļauties, tad ņem kredītu līzingā un priecājies par dzīvi. Rūpējies par savu ledusskapi, seko līdzi, vai tam nav nepieciešama atkausēšana. Ja jūti, ka Tavs vecais ledusskapis vairs nav tik drošs un uzticams palīgs produktu noglabāšanā, ja tā saldēšanas jauda sagādā vilšanos un, ja tas patērē daudz elektroenerģijas, tad izdevīgāk ir nopirkt jaunu ledusskapi. Tā noteikti būs laba investīcija nākotnei. Jauno pirkumu noteikti novērtēs visi ģimenes locekļi.
Sadzīves tehnikai šobrīd ir pasakainas cenas – ieskaties interneta veikala 220.lv mājas lapā un novērtē tā piedāvājumu!

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru