ceturtdiena, 2013. gada 23. maijs

Izvēlies datoru komponentes interneta veikalā 1a.lv

Ja esi attīstījis jaunu hobiju vai pieaug darba apjoms, tad tavam datoram vajag jaudas, atmiņas vai kādas citas funkcijas uzlabojumu. Datortehniku un datora komponentes meklē interneta veikalā 1a.lv, tur pat plašā piedāvājumā biroja un sadzīves tehnika, jaunākie televizori un telefoni, kā arī noderīgas ierīces sportam.

Interneta veikala 1a.lv mājas lapas kreisajā pusē ir preču josla, kurā atradīsi datora komponentes. 1a.lv piedāvā 12 dažādu veido komponentes, tostarp video un skaņas kartes, pamatplates, stacionāro datoru korpusus, diskdziņus, barošanas blokus un dzesētājus kā arī citas noderīgas sastāvdaļas. Izvēlies vajadzīgo komponenti pēc ražotāja, izmēriem un vajadzīgām funkcijām vai jaudas. Piemēram, 1a.lv atradīsi barošanas blokus jaudā no 120 līdz 1500 vatiem, un piecu ražotāju, tostarp Dell un Torshiba, cietos diskus. Ja vajadzīgas pamatplates, tad 1a.lv tu atradīsi ASUS, Asrock, Intel, Msi, Gigabyte ražojumus. Izmanto iespēju preses savā starpā salīdzināt - pārskatāmā tabulā varēsi salīdzināt produktu savstarpējos plusus un mīnusus.
Kad meklētie produkti ir atrasti un pirkumu saraksts ir sastādīts, seko norādēm. 1a.lv var iepirkties nereģistrējoties, taču izdevīgāk ir reģistrēties. Nebūs atkārtoti jāievada kontaktinformācija, kā arī būs iespēja piedalīties izlozēs un akcijās. Kad reģistrācija būs noformēta, savā e-pastā saņemsi apstiprinājumu. Interneta veikals 1a.lv piedāvā preci skaidrā naudā, norēķinoties pie preces saņemšanas, veicot samaksu ar pārskaitījumu. Ja nevēlies vai nevari uzreiz samaksāt pilnu summu, tad izmanto līzinga piedāvājumu. Atkarībā no izvēlētās līzinga kompānijas, 1a.lv piedāvā aizdevumu no 50 līdz 4500 LS uz atmaksas termiņu no 3 līdz 48 mēnešiem. Ja pasūtījuma brīdī prece ir pieejama noliktavā, piegāde tiks veikta divu dienu laikā. Rīgas robežās piegādi veic 1a.lv kurjers, ārpus Rīgas robežām DPD kurjers. Piegādēm ārpus Rīgas vēlams izvēlēties priekšapmaksu un veikt apmaksu ar bankas pārskaitījumuZvanot 67428800, 29555586, saņemsi konsultāciju kā arī varēsi pasūtīt noskatītās preces telefoniski.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru