pirmdiena, 2013. gada 8. jūlijs

Beko ledusskapji

Beko ir Eiropā labi pazīstams, Turcijā bāzēts uzņēmums, kas nodarbojas ar sadzīves tehnikas un televizoru ražošanu. Eiropā labāk pazīstama ir Beko ražotā sadzīves tehnika, piemēram, ledusskapji un veļas mašīnas. Beko popularitāti ir ieguvis pateicoties zemajām cenām, bet nezaudējot preču kvalitāti un funkcionalitāti.

Beko ražoto ledusskapju klāsts ir ļoti plašs, tāpēc katrs varēs atrast savām vajadzībām vispiemērotāko ledusskapi. Beko ražo gan mazus ledusskapjus, gan ledusskapjus, kas piemēroti lielām ģimenēm. Visi Beko ledusskapji ir energoefektīvi un diezgan klusi, ražoti no kvalitatīviem materiāliem. Ražojot šos ledusskapjus, ir padomāts, lai plauktus katrs lietotājs varētu mainīt atbilstoši savām vēlmēm un vajadzībām. Labākajiem ledusskapjiem ir arī divpusējā durvju montāžas iespēja.
Tiem, kuri ir nolēmuši iegādāties mazu ledusskapi, turklāt nevēlas tērēt daudz naudas, piemērots būs ledusskapis Beko CSA 22020. Šisir diezgan mazs ledusskapis. 144 centimetrus augstā ledusskapja tilpums ir 151 litrs. Ledusskapja apakšā ir novietotas divas saldētavas ar kopējo tilpumu 49 litri. Ledusskapja elektroenerģijas klase ir A+, trokšņu līmenis – 40 dB.
Vidēja izmēra ledusskapis ir BEKO CN 228120. 175.4 centimetrus augstais ledusskapis ir aprīkots ar trīs kameru saldētavu, kas ir novietota ledusskapja apakšā. Saldētavas kopējais tilpums ir 80 litri. Ledusskapim ir A+ elektroenerģijas klase un zems trokšņa līmenis – 40 db. Sasaldēšanas jauda – 4 kilogrami 24 stundās.
Lielām ģimenēm vispiemērotākais no Beko ledusskapjiem būs ledusskapis BEKO CN 236220 X. Šis ledusskapis ir 201 centimetru augsts un 222 litrus ietilpīgs. Ledusskapja apakšā ir novietota trīs kameru saldētava ar kopējo tilpumu 90 litri. Ledusskapim ir ļoti augsta sasaldēšanas jauda – seši kilogrami diennakts laikā. Ledusskapim ir interesants un stilīgs dizains ar LCD displeju uz durvīm.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru