pirmdiena, 2013. gada 15. jūlijs

Daudzfunkcionāli mobilie telefoni jebkurai gaumei

Mobilais telefons jau sen kā nav tikai ierīce saziņai. Mūsdienās mobilie telefoni ir daudzfunkcionālas ierīces, kas pilnībā mainījušas mūsu ieradumus. Vēl vairāk, telefonā lietojam arī internetu, apskatam savus profilus sociālajos tīklos, pārbaudām e-pastu, uzņemam attēlus un video, lietojam aplikācijas un ne tikai.

Iespējas ir plašas un tāpēc arī mobilo telefonu piedāvājums ir daudzveidīgs, lai katrs spētu atrast savai gaumei, vajadzībām un iespējām piemērotāko telefona modeli.  

Mobilie telefoni ikvienai gaumei

Telefonu modeļi funkciju un cenu ziņā ļoti atšķiras. Ja mobilais nepieciešams tikai zvanīšanai, SMS sūtīšanai, tad tos var iegādāties par patiesi zemu cenu. Savukārt telefoni ar plašāku funkciju klāstu būs jau nedaudz dārgāki. Vieni no dārgākajiem, tomēr arī modernākajiem un funkcionālākajiem telefoniem ir viedtālruņi.

Viedtālrunis ir mobilais telefons, kas sevī ietver datora funkcionalitāti. Vairums no tiem ir skārienjūtīgi vai ar QWERTY tastatūru, ar kamerām, WiFi, 3G/4G atbalstu un citām noderīgām funkcijām.

Dažas no viedtālruņa priekšrocībām:

·         Lielāks ekrāns nekā citiem mobilajiem telefoniem;
·       Viedtālrunis derēs, lai izmantotu internetu (pārbaudītu e-pastus, lasītu ziņas, izmantotu sociālos portālus u.c.);
·         Sarunas labā kvalitātē;
·         Plašas izklaides iespējas (spēles, mobilās aplikācijas, online TV u.c.)
·         Ērta un kvalitatīva multimediju failu atskaņošana;
·         Savienojamība (Bluetooth, WiFi, 3G/4G);
·         Parasti liela operatīvā un iebūvētā atmiņa;
·         Iespēja izmantot GPS navigācijas sistēmu;
·         Iespēja uzņemt augstas izšķirtspējas attēlus un video u.c.

Telefoni plašā izvēlē sākot no 12 latiem!

Ļoti plašs un daudzveidīgs telefonu klāsts pieejams interneta veikalā 1a.lv. Ikvienam pieejami mobilie telefoni sākot no 12 latiem no tādiem ražotājiem kā Apple, Blackberry, HTC, LG, Nokia, Samsung, Sony u.c. Savu telefonu atradīs kā skolēni, tā arī pieaugušie un senjori – sākot no vienkāršiem telefoniem zvanīšanai un sms sūtīšanai, līdz populāriem viedtālruņiem, tajā skaitā Apple iPhone 5.

Pasūtījumu piegāde tiek veikta pa visu Latviju ar kurjerpastu vai izmantojot DPD Paku Bodes. Tā kā telefons pats par sevi ir neliels sūtījums, tad izdevīgāk izvēlēties to saņemt kādā no DPD Paku Bodes punktiem Latvijas lielākajās pilsētās, jo tad piegāde ir bez maskas.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru