svētdiena, 2013. gada 7. jūlijs

Pašas karstākās auto ziņas

Vēlaties zināt visu aktuālo, kas notiek uz ceļiem? Focus.lv sadaļā „Auto ziņas” Jūs varēsiet atrast kvalitatīvas ziņas, kas ļaus, tā teikt, turēt roku uz auto ziņu pulsa.

Reklāmas
Piekritīsiet, ka ziņas ir atrodamas katrā ziņu portālā. Dažreiz pat nevar saprast, kāpēc skaistumkopšanas portālā ir ievietots interneta links uz kulinārijas portālu. Focus.lv portālā par šādām nesaprašanām nav jāuztraucas. Ziņu portāla reklāmas nav uzbāzīgas, tieši otrādi – noderīgas. Tās ziņo par akcijām, karstākajiem piedāvājumiem, kas ir aktuāli katram autobraucējam.
Pārskatāmība
Ziņu sadaļa sakārtota tā, lai Jūs milzīgajā informācijas daudzumā varētu brīvi orientēties. Jo kāpēc gan motobraucējam auto sadaļā meklēt ziņas par sev iemīļotā motocikla ziņām, ja to var izlasīt sadaļā „Motocikli” Savukārt sadaļā „Ziņas”, iespējams uzzināt par jaunākajiem ceļu satiksmes negadījumiem, kas varētu izraisīt sastrēgumus, kā arī citu noderīgu informāciju.
·         Auto - autobraucējiem
·         Motocikli - motobraucējiem
·         Ziņas – jaunākie notikumi uz ceļiem
·         Testi – pārbaudiet savas iemaņas
Interesanti
Focus.lv piedāvā ne vien noderīgas ziņas, kas aktuālas konkrētajā laika periodā, bet arī piedāvā dažādus vēstures faktus, tāpēc piedāvājam Jums ielūkoties auto vēsturē.
·         Pirmajām mašīnām stūres vietā bija svira
·         Pirmais transportlīdzeklis, kas kustējās uz priekšu pats ar savu palīdzību tika uzbūvēts 1769.gadā
·         1904.gadā tika uzrakstīta pirmā soda kvīts par ātruma pārkāpšanu. Zonā, kur drīkst braukt ar ātrumu 8km/h tika braukts ar 19km/h
·         1916.gadā 55% no visas pasaules automobiļiem bija Ford T
·         Lai iedarbinātu auto nepieciešams apmēram 30 mililitri degvielas
·         Ja brauktu bez apstāšanās, ar ātrumu 95km/h, līdz mēnesim varētu aizbraukt 157 dienās, bet ja turpinātu ceļu līdz saulei vajadzētu braukt apmēram 150 gadus
·         Šveicē var sodīt par automašīnas durvju aizciršanu
·         Ferrari izgatavo maksimums 14 mašīnas dienā
Motobraucēji neapšaubāmi novērtēs apakšsadaļu „Motocikli”, savukārt kaislīgi autobraucēji sadaļu ”Auto”. Katru dienu pasaulē norisinās dažādi pasākumi, akcijas un dažādas prezentācijas, kas nosaka auto tirgu. Katru dienu tiek izgudroti automašīnu atjauninājumi, kas autobraucēja ikdienu padara vieglāku. Focus.lv ir gatavs to visu atspoguļot pārskatāmā un saistošā viedā!

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru