pirmdiena, 2013. gada 1. jūlijs

Interneta veikalā 220.lv plašā izvēlē vīriešu velosipēdi



Vasaras aktīvajā sezonā ceļi vaļā ir velosipēdiem. Tas ir ērts un ekonomisks pārvietošanās līdzeklis kā pilsētās (īpaši sastrēgumstundās), tā arī laukos, piemēram, baudot atpūtu pie dabas. Dinamisks un elegants velosipēds var kļūt par modernu braucamrīku un vienlaikus gaumīgu aksesuāru ikvienam vīrietim.

Ikviena vīrieša, velomīļa gaumei atbilstoši velosipēdi plašā izvēlē nopērkami lieliskākajā Latvijas interneta veikalā 220.lv. Te pieejami tādu uzticamu un augstas kvalitātes zīmolu vīriešu velosipēdi, kā Burghardt, Leader, Panther, Gepida, Stucchi, Author, Arkus, Kross, Merida, kā arī citi. Vīriešu velosipēdi, kas pieejami interneta veikalā 220.lv, nopērkami dažādās krāsās, ar atšķirīgu pārnesumu skaitu un rāmja, kā arī riepu izmēru. Arī cenu amplitūda vīriešiem paredzētajiem velosipēdiem interneta veikalā 220.lv ir tikpat plaša, kā pati divriteņu izvēle. Lētākā cena – vien 99 lati – piemērota Burghardt pilsētas tipa velosipēdam ar vienu pārnesumu. Tas ir vienkāršs, izturīgs un ērts, tādēļ šis velosipēds būs ideālā izvēle ikdienas vajadzībām.
Savukārt par 975 latiem, kas ir dārgākais vīriešiem domātais velosipēds interneta veikalā 220.lv, nopērkams populārās, vienas no lielākās velosipēdu kompānijas Merida ražoto velosipēda modelis Matts TFS. Šīs sērijas velosipēdi ir kā ieeja velosacīkšu pasaulē. Ar šo Matts velosipēdu ir viegli uzņemt apgriezienus sprintā, kā arī braukt pa bezceļiem, gan arī pierādīt savus sportiskos sasniegumus pat tad, ja esi iesācējs velobraukšanā. Visi TFS sērijas rāmji ir ražoti no augstvērtīga, stiprināta alumīnija, savukārt detaļu precizitāte un gludās savienojuma vietas, kas veidotas monolīti un pēc īpašas Smooth Welding tehnoloģijas, padara šo modeļu sēriju par izturības, elegances un daudzfunkcionalitātes apvienojumu. Velosipēds aprīkots ar hidrauliskajām disku bremzēm, 30 pārnesumiem un komentārus neprasošu FOX dakšu.
Kopumā interneta veikalā 220.lv velosipēdu klāstā pieejami vairāk nekā 40 dažādi velosipēdu modeļi vīriešiem. Turklāt to vidū ir gan tūrisma, kalnu un šosejas, gan arī pilsētas un BMX tipa velosipēdi. Tik plaša vīriešiem piemērotu velosipēdu izvēle citviet diez vai atrodama. Tādēļ ir vērts iegriezties interneta veikalā 220.lv, lai izvēlētos velosipēdu lieliskai vasarai.
Vairāk informācijas šeit: http://220.lv/lv/sports_un_atputa/velosipedi

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru