otrdiena, 2012. gada 18. decembris

Dāvanas bērniem Ziemassvētkos

Bērni ļoti, ļoti gaida Ziemassvētkus, jo šie ir svētki, kuros parasti sanāk kopā visa ģimene, bieži notiek dažādi jauki pasākumi, kuros nekad netrūkst saldumu un arī dāvanu. Dāvanas tiek augsti novērtētas un ļoti gaidītas. Daudzi bērni jau vareni laicīgi raksta vēstules Ziemassvētku vecītim, kurās ir izklāstītas visas vēlmes.

Rotaļlietu un citu piemērotu dāvanu klāsts ir ļoti plašs. Iegādājoties rotaļlietas, noteikti jāpievērš uzmanība to kvalitātei, jo sliktas kvalitātes rotaļlietas ne tikai, ātri salūstot, apbēdinās bērnus, bet arī var apdraudēt bērna veselību un radīt liekus kreņķus vecākiem.

Praktiski visi bērni, neatkarīgi no vecuma un dzimuma, labprāt nodarbojas ar dažādām sportiskām aktivitātēm. Lai sportiskās aktivitātes padarītu interesantākas, ir vērts bērniem dāvināt viņiem piemērotu sporta inventāru. Ziemassvētkos īpaši jauka dāvana būs snovborda dēlis un ekipējums, slēpes ar nepieciešamajiem aksesuāriem vai stilīgas ragaviņas. 

Bērniem, kuri nav sportisku aktivitāšu piekritēji, var dāvināt intelektuāli attīstošas dāvanas, piemēram, dažādas spēles. Bērniem patiks dažādas izklaidējošas un izglītojošas galda spēles, ko spēlēt kopā ar draugiem un ģimenes locekļiem.

Ja bērnam rotaļlietu jau ir ļoti daudz, laba dāvana būs arī īpaši bērniem piemērotas smaržas. Meitenes priecāsies par Monster High, Disney Minnie vai Disney Princess smaržām, savukārt zēni novērtēs Spiderman vai Avengers tualetes ūdeni.

Dāvinot rotaļlietas, jānovērtē to piemērotība bērna vecumam. Mazākie bērniņi priecāsies par rotaļlietām, kā izgatavošanā ir izgatavoti dažādi materiāli, kā arī rotaļlietām, kas izdod skaņas. Jau lielākus bērnus iepriecinās rotaļlietas, kas ļauj spēlēt lomu spēles, iejūtoties pieaugošo pasaulē. Meitenēm tās būs lelles un leļļu piederumi, trauku komplekti, skaistumkopšanas preces,  savukārt zēniem visdažādākās automašīnas un konstruktori.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru