otrdiena, 2012. gada 18. decembris

Portatīvie datori līdz 300Ls



Attīstoties tehnoloģijām, tās kļūst arvien lētākas. Šobrīd iegādāties jaunu un labu portatīvo datoru, kas nemaksā vairāk par trīs simts latiem, nav īpaši problemātiski. Atlaižu un izpārdošanu laikā to vispār iespējams izdarīt bez problēmām, bet arī pārējā laikā iespējams atrast tiešām labu datoru, kas nepārsniedz ieplānotos izdevumus. Īpaši viegli to izdarīt ir interneta veikalos.

Ja datoros tiek izmantots tikai interneta lietošanai un nekādas citas tā funkcijas nav nepieciešamas, ir vērts apdomāt OVERMAX OV-ML-02 iegādi. Šim datoram ir desmit collu liels ekrāns, iMAPX 210 1.0 GHZ procesors, 4 GB liels cietais disks, 512 MB liela operatīvā atmiņa un Android 2.3 operētājsistēma. Dators atpazīst praktiski visus foto, audio un video failus, kā arī tam ir iebūvēta kamera, kas ļaus saziņu ar tuviniekiem padarīt interesantāku. Šāds dators maksā aptuveni simt piecdesmit latus.

Tiem, kuri vēlas datoru izmantot ne tikai interneta lietošanai, bet arī vienkāršam darbam un izklaidei, noderēs ASUS Eee PC 1015BX. Šim portatīvajam datoram ir ļoti stilīgs dizains, 10.1 collu liels ekrāns, C-60 1.3GHz procesors, 320 GB liels cietais disks, 1 GB liela operatīvā atmiņa, divi USB porti. Šis portatīvais dators sver tikai nedaudz vairāk par vienu kilogramu, tāpēc to ērti varēs pārnēsāt līdzi. Šo datoru var iegādāties par nedaudz vairāk par simt piecdesmit latiem.

Ja esi apņēmies iegādāties portatīvo datoru par trīs simts latiem, un vēlies iegūt labāko, kas par šo naudu pieejams, jāpērk ASUS K53E-SX2267V. Šim portatīvajam datoram ir 15.5 collu liels ekrāns, Intel PentiumB970 2.3GHz procesors, 750 GB liels cietais disks, 6 GB liela operatīvā atmiņa, Windows 7 Home Premium operētājsistēma un viss nepieciešamais gan kvalitatīva darba veikšanai, gan kvalitatīvai izklaidei.

Mūsdienu plašajā veikalu piedāvājumā iegādāties labu preci, neiztērējot kaudzi naudas, nav grūti, tikai jāzina, kur meklēt.
Izmantoto attēlu avots: Interneta veikals 220.lv

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru