pirmdiena, 2012. gada 31. decembris

Populārākie interneta veikali Latvijā

Pavisam Latvijā reģistrēto interneta veikalu skaits varētu būt lēšams ap tūkstoti. Cik no šiem interneta veikaliem šobrīd aktīvi darbojas, nav iespējams noteikt. Interneta veikals var strauji pārtraukt savu darbību un pēc nedēļas jau to atjaunot. Izveidot jaunu interneta veikalu nav ļoti grūti, tāpēc bieži vien parādās mazi, konkurēt nespējīgi interneta veikali, kuri savu darbību ātri pārtrauc. Tomēr arī jau sen zināmo, lielo un populāro interneta veikalu skaits Latvijā nav mazs.

Tieši tāpēc, ka Latvijā ir patiešām liels skaits interneta veikalu, noteikt populārāko ir diezgan grūti. Jāņem vērā, ka vairāki veikali specializējās kādā noteiktā preču grupas tirdzniecībā, piemēram, datortehnikas, apģērba vai ekoloģiskās kosmētikas. Tomēr vislielāko pircēju atzinību saņem tieši tie veikali, kas piedāvā plašu preču klāstu.
Populārāko Latvijas interneta veikalu topā noteikti ir interneta veikals 220.lv. Interneta veikals 220.lv pircējiem ir pazīstams jau sen, tas ir ieguvis labu slavu, piedāvājot kvalitatīvas preces par labu cenu, kā arī ātru un laipnu apkalpošanu, izpalīdzīgus darbiniekus, kas spēj atbildēt uz visiem pircējus interesējošajiem jautājumiem. Interneta veikals 220.lv piedāvā mobilos telefonus un to aksesuārus, datortehniku, sadzīves tehniku, trenažierus un dažādus sporta aktivitātēm nepieciešamus apģērbus, televizorus, foto un video tehniku, slavenu zīmolu oriģinālās smaržas, kosmētiku, apģērbu, mēbeles, dažādus interjera priekšmetus, visdažādākās preces dārzam, rotaļlietas, auto sēdeklīšus, bērnu ratiņus, automašīnu riepas, kā arī daudzas citas preces.
Arī interneta veikals xnet.lv ir ieguvis pircēju atzinību. Šis interneta veikals darbojas jau kopš 2003.gada, piedāvājot pircējiem foto un video tehniku, mobilos telefonus un to aksesuārus, televizorus, audio un video tehniku, spēļu konsoles, datortehniku, biroja tehniku, sadzīves tehniku, santehnikas un apkures preces, mēbeles, interjera priekšmetus, preces dārzam, preces mājdzīvniekiem, preces automašīnām, instrumentus, sporta preces, rotaļlietas un citas preces bērniem, apģērbus, aksesuārus, smaržas, mūzikas un filmu diskus, grāmatas, kā arī daudzas citas preces.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru