pirmdiena, 2012. gada 31. decembris

Nojumes un tās inventāra īre



Izīrēt vairāku veidu nojumes iespējams, izmantojot pasākumu aprīkojuma servisa Akurāts pakalpojumus. Šis uzņēmums piedāvā gan nojumes īri, gan piegādi, gan arī montāžu un demontāžu.

Īrei tiek piedāvātas šādu izmēru nojumes:
·   3m x 3m;
·   5m x 5m;
·   5m x 5m konusveida;
·   10m x 10m;
·   10m x 15m;
·   10m x 20m;
·   10m x 50m;
·   10m x 60m;
·   12m x 50m;
·   20m x 25m;
·   20m x 75m;
·   Telts Zvaigzne
Ja pasākums paredzēts liels un aktīvs, tad jāņem vērā, ka vienam cilvēkam jārēķina aptuveni 2 kvadrātmetru liela platība. Saskaitot cilvēku skaitu, kas apmeklēs pasākumu, iespējams aprēķināt, cik liela telts būs nepieciešama.
Nojumju 3m x 3 m un Zvaigzne montāžu veic izīrētājs, savukārt pārējo nojumju piegādi, montāžu un demontāžu veic Akurāts darbinieki. Tomēr, der iegaumēt, ka lielāko telšu un nojumju uzstādīšanai nepieciešams laiks, tāpēc pasūtījumu ieteicams veikt savlaicīgi.
Nojumes īrei pieejamas arī ar durvīm, logiem, grīdām, stikla un plastmasas paneļiem. Aktīvam pasākumam, piemēram, kāzām, vispiemērotākā nojumē būs koka grīda, savukārt, piemēram, dažādām izstādēm piemērotas būs plastmasas grīdas. Lai izvēlētospiemērotāko nojumes segumu, jāņem vērā arī gaisa temperatūra. Plastmasas grīdu atļauts uzklāt līdz mīnuss pieciem grādiem, turpretim koka grīdu var uzklāt arī zemākos grādos.
Ja pasākums tiek rīkots vēsā laikā, tad papildu nojumes īrei, vērts iznomāt sildītājus. Tie apsildīs platību un ļaus apmeklētājiem justies komfortabli.
Akurāts piedāvā iznomāt arī cita veida inventāru, piemēram, galdus, krēslus, apgaismes lampas u.c

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru