otrdiena, 2013. gada 15. oktobris

1a.lv plašā klāstā pieejami Intel procesori


Interneta veikals 1a.lv piedāvā ļoti lielu dažādu Intel procesoru izvēli. Pavisam pieejami vairāk nekā 40 dažādi šī ražotāja procesori, kas būs piemēroti ikvienam, neatkarīgi no tā, vai nepieciešams pavisam vienkāršs vai ļoti jaudīgs procesors. Intel procesori pie 1a.lv maksā no apmēram 20 līdz vairāk nekā 600 latiem.

Interneta veikals 1a.lv piedāvā dažāda veida Intel procesorus par vienām no labākajām cenām Latvijā. Tirdzniecība internetā, kā arī sadarbība ar lielākajiem vairumtirgotājiem un piegādātājiem ļauj veikalam nodrošināt patiešām zemas cenas. Izvēloties iepirkties 1a.lv jūs nepārmaksāsiet, turklāt regulāri būs pieejamas dažāda veida akcijas un īpašie piedāvājumi.

Interneta veikals ne tikai piedāvā ļoti zemas cenas, bet arī nodrošina patiešām plašu izvēli. 1a.lv ir pieejami vairāk nekā 40 dažādi Interl procesori. Nav daudz tādu vietu Latvijā, kur būtu pieejama tik plaša izvēle – parasti tā ir krietni mazāka un nereti, lai atrastu nepieciešamo, ir jāapmeklē dažādi veikali, kas prasa gan daudz laika, gan enerģijas.

Intel procesori pie 1a.lv:

·         Pieejami gandrīz 50 dažādi to modeļi;

·         Procesoru cenas no 23 līdz apmēram 630 latiem;

·         Kodolu skaits – no viens līdz seši;

·         Kešatmiņa no 1,5 MB līdz 15 MB;

·         Takts frekvence no 2000 MHz līdz 3700 MHz.

Procesori savā starpā atšķiras arī ar vairākiem citiem rādītājiem. Lai atrastu to, kas jums vajadzīgs, atveriet sadaļu Procesori, kas atrodas starp visām Datoru komponentēm un lapas labajā pusē norādiet kritērijus, kādiem jāatbilst procesoram. Tā jūs ietaupīsiet savu laiku, jo nebūs vajadzības iepazīties ar piedāvājumu, kas jūs neinteresē.

Interneta veikalā 1a.lv ir pieejami arī vairāk nekā 30 dažādu veidu AMD procesori. Tie ir lētāki nekā Intel piedāvātie, bet dažiem to modeļiem ir lielāks kodolu skaits, kešatmiņa un takts frekvence. Tāpat 1a.lv piedāvā arī citas datoru komponentes, piemēram, operatīvās atmiņas, dažādu veidu cietos diskus, video kartes, skaņas kartes un citus. Tas nozīmē, ka viss nepieciešamais datoram ir pieejams vienā vietā.

 

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru