piektdiena, 2013. gada 18. oktobris

Dāvanas Ziemassvētkos mīļajiem


 
Tradīcija pasniegt dāvanas Ziemassvētkos ir ļoti sena. Ziemassvētku dzērieni, atklātnītes, gaumīgas kastīties ar lentīti – tas viss ir aizgūts no senajiem romiešiem, kuri apmainījās ar dāvanām Jaunajā Gadā. Svētais Elīgijs 7.gadsimtā brīdināja cilvēci par to, ka nepieciešams pasniegt garīgas dāvanas nevis fiziskas, bet kā redzams, vairākas tradīcijas, tostarp, dāvanu pasniegšana ir aktuāla arī mūsdienās. DāvanuServiss.lv savā veidā atbalsta Egīlija teikto, tieši tāpēc piedāvā saviem mīļajiem Ziemassvētkos pasniegt piedzīvojumus.


Aktīva atpūta dabā

Cilvēkiem dažreiz liekas, ka baudīt dabu iespējams tikai vasarā. Tad tiek rīkoti dažādi pārgājieni, pikniki, ir iespēja peldēt, kā arī darīt citas fiziskās aktivitātes. Savukārt ziemas daudziem asociējas ar aukstiem ziemas vakariem, kas tiek aizvadīti pie kamīna ar siltu tējas krūzi rokās. Lauziet šo stereotipu. Tieši Ziemassvētki ir laiks, kad daba piedāvā no sirds izkustēties un pavadīt laiku aktīvi un lietderīgi.

ü  Slēpošana un snovošana Žagarkalnā

Iemācīties savaldīt slēpes, nostāvēt uz dēļa un laisties lejā no kalna, iegūstot neatkārtojamas sajūtas, sajust ātrumu, vieglumu un prieku – nekad nav par vēlu. Žagarkalna slēpošanas bāze ir viena no lielākajām slēpošanas bāzēm Latvijā ar dažādu reljefu un augstumu trasēm, kas ir piemērotas gan iesācējiem, gan slēpotājiem/snovbordistiem ar priekšzināšanām. Un šī nav vienīgā slēpošanas iespēja Latvijā, ko piedāvā iegādāties DāvanuServiss.lv.

Otra cilvēka labsajūtai

Dāvanas Ziemassvētkos var būt visdažādākās. Cilvēki, kuri, iespējams, ir sportisti, nemaz nebūs priecīgi, ja pasniegsiet aktīvās atpūtas iespējas dāvanu karti. Tieši tāpēc DāvanuServiss.lv piedāvā arī dažādas relaksācijas iespējas, ko baudīt vienatnē, divatā vai draugu lokā. Viena no šādām atpūtas iespējām - pīlinga masāža, kas turpinās ar veselības kapsulas aromātiskā tvaika iedarbību uz ķermeni, kombinējot to ar krāsu un mūzikas terapiju, kā arī Vichy dušas masāžu. Procedūra padara ādu maigu un mirdzošu, uzlabo pašsajūtu un rada romantiskas sajūtas. Aplikācijas nodrošina dziļu siltuma efektu, kas ilgstoši saglabājas. Šādu dāvanu Ziemassvētkos noteikti priecāsies saņemt daiļā dzimuma pārstāves.

Dāvanas Ziemassvētkos no DāvanuServiss.lv atklās Jūsu draugiem, radiem, kolēģiem un citiem Jums nozīmīgiem cilvēkiem, vēl nebijušu emociju gammu, ko spēj sniegt Ziemassvētki un piedzīvojums!

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru