trešdiena, 2012. gada 7. novembris

Biroja krēsli par labākajām cenām - interneta veikals 220.lv

Krēsls katrā birojā ir viena no svarīgākajām mēbelēm. Labs biroja krēsls ļaus strādāt ērtā pozā un nebojāt mugurkaulu un muskuļus. Iegādājoties krēslu, jāapsver, kam tas paredzēts. Jo darbiniekam, kas visu dienu strādā pie datora, lielāko dienas daļu pavadot tiešu uz krēsla, nevajadzētu iegādāties pašu vienkāršāko krēslu. Krēslam ir jābūt pielāgojamam tā lietotāja augumam un sēdēšanas paradumiem. 

Labam biroja krēslam ir iespēja regulēt gan atzveltni, gan augstumu, tāpat tas ir aprīkots ar roku balstiem. Uzmanība jāpievērš arī krēsla ritentiņiem – plastmasas riteņi ir piemērotāki grīdām ar paklāja, gumijas vai plastmasas segumu, savukārt riteņi ar gumijas pārklājumi ir piemēroti arī koka grīdām un grīdām ar flīžu pārklājumu.
Interneta veikalā 220.lv ir pieejams plašs biroja krēslu piedāvājums par visdažādākajām cenām. Paši vienkāršākie biroja krēsli ir arī paši lētākie. Krēsls, kas izgatavots no plastmasas un kura mīkstās daļas pārvilktas ar vienkāršu audumu, maksā tikai septiņpadsmit latus. Vērā ņemami ir tas, ka arī šim krēslam ir iespēja regulēt augstumu.
Interneta veikals 220.lv piedāvā arī vidējās klases krēslus. Šādu krēslu kvalitāte ir pietiekoši laba, lai, tajā pavadot visu dienu, nenāktos izjust diskomfortu, bet, tajā pašā laikā, cena ir ļoti pieņemama, vismaz šajā interneta veikalā. Šādi krēsli ar roku balstiem un iespēju regulēt augstumu maksā ap trīsdesmit latiem.
Interneta veikalā 220.lv iespējams iegādāties arī interesantus biroja krēslus, kas vairāk noderēs lietošanai neformālākās iestādēs vai mājās. Īpaši šādi krēsli patiks bērniem un jauniešiem. Mazas meitenes būs sajūsmā par rozā krēslu Kitty. Savukārt jauniešiem un visiem mākslinieciski noskaņotajiem noteikti patiks krēsls FUN-3, kas ir ļoti interesanta dizaina krēsls no eko ādas un koka.
Interneta veikalā 220.lv par saprātīgām cenām iespējams iegādāties arī vadītājiem paredzētos ādas krēslus, kas nepieciešami katrā birojā.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru