piektdiena, 2012. gada 9. novembris

Tavs labākais interneta veikals – 220.lv

Kad nepieciešams iegādāties kādu jaunu ikdienā vajadzīgu lietu, lietderīgi ielūkoties interneta veikalā 220.lv. Šis interneta veikals piedāvā visdažādāko preču klāstu katrai gaumei. Interneta veikala mājas lapa izveidota pārskatāmās preču kategorijās, tādējādi ļaujot apmeklētājiem viegli atrast sev nepieciešamās lietas, izvēloties konkrēto preču kategoriju.

Kopā šis interneta veikals piedāvā 14 preču kategorijas :
·   Mobilie telefoni;
·   Datortehnika;
·   Sadzīves tehnika;
·   Sports un atpūta;
·   TV, Foto un video;
·   As seen on TV;
·   Skaistums un mode;
·   Mēbeles un interjers;
·   Mājsaimniecības preces;
·   Mājai un remontam;
·   Dārzam;
·   Preces bērniem;
·   Auto preces;
·   Dāvanas un svētki.
Lielākajai daļai preču kategoriju ir vēl apakškategorijas, kas sadala preces vēl sīkākās grupās.
Ikvienu preci interneta veikalā var ērti aplūkot, jo tai pievienota gan fotogrāfija, gan arī informējošs apraksts par to. Šajā veikalā iespējams atrast ne tikai nepieciešamās preces, bet tās arī par zemākām cenām. Patlaban tiek piedāvātas vairākas izpārdošanas preces, kuru cenas tiek pazeminātas līdz pat 69%.
Par pirkumiem iespējams samaksāt ar kredītkarti, ar debetkarti, ar bankas pārskaitījumu, ar līzingu, kā arī skaidrā naudā. Preces iespējams saņemt bezmaksas, ierodoties klientu apkalpošanas centrā, saņemt preci Pasta stacijās, kā arī saņemt preci norādītajā adresē, izmantojot kurjera pakalpojumus.
Interneta veikala 220.lv klientu apkalpošanas darbinieki strādā darba dienās no pulksten 09:00 līdz 20.00, sestdienās no pulksten 10.00 līdz 15.00.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru