ceturtdiena, 2012. gada 8. novembris

Iebūvējamie tvaika nosūcēji

Virtuve ir viena no nozīmīgākajām telpām katrā mājsaimniecībā, jo tajā tiek pavadīti jaukākie ģimenes kopā būšanas brīži. Pie viena galda tiek aizvadītas brokastis, pusdienas un vakariņas. Lai prieku un emocijas nesabojātu dažādas nebūšanas maltītes gatavošanas laikā, saimniekiem ir jāpadomā par attiecīgas virtuves tehnikas aprīkojumu.

Mājsaimnieces virtuvē pavada daudz laika. Nav svarīgi vai ēst gatavošanai tiek izmantota elektriskā, gāzes plīts vai malkas plīts, bez tvaika nosūcēja nekādi neiztikt. Ne visur to var iegādāties, taču interneta veikalā 220.lv var gan – tur tiek piedāvāti dažādu modeļu iebūvējamie tvaika nosūcēji. Ikvienu pārsteigs tvaika nosūcēju plašā izvēle un cenu amplitūda.
Katrai saimniecei ir savs stāsta par kūpošiem katliem, kas rezultātā var beigties ar pilnu māju tvaiku. Taču to nevajag pieļaut, jo pastāv vienkāršs risinājums – iebūvēt virtuvē tvaika nosūcēju.Viens no optimālākajiem variantiem būs Elica Eliper IX/A/60 iebūvējamais tvaika nosūcējs. Tas ir gana pieprasīts tvaika nosūcēja modelis un šobrīd tam ir pieejama arī atlaide, tātad par to Jums būs jāizdod 179 lati. Elica Eliper GALVENIEM tehniskie parametri: platums 60 cm, jauda 900 m3/h, perimetra nosūkšana, Soft Light vadība, hologēna apgaismojums 2x20W.

SavukārtWestellux BF 5320 IX tvaika nosūcējs (ar mehānisko vadību), tas šobrīd pārdošanā ir pieejams par 55 latiem. Šīs tvaika nosūcējs ietilpst plakano tvaika nosūcēju kategorijā. Interneta veikals 220.lv ir padomājis arī par ekskluzīvu lietu piekritējiem, piedāvājot ne tikai iebūvējamos, bet arī pie sienas piestiprināmos tvaika nosūcējus. Prasīgiem klientiem patiks vizuāli pievilcīgais Silverline Prisma 90/500 Inox/ 2120 tvaika nosūcēja modelis. Tas paredzēts novietošanai pie sienas. Šāds modelis izmaksās 88 LS. Tas lieliski iederēsies Jūsu virtuves interjerā.Jāteic, ka vēl bez šiem modeļiem, interneta veikalā 220.lv ir atrodami daudzi citi. Atcerieties, ja Jums šobrīd nav iespējas apmaksāt visu preces vērtību, tad interneta veikals 220.lv nāks Jums pretī, piedāvājot iespēju ņemt preci uz nomaksu.
Jums nenāksies vilties savā izvēlē, jo interneta veikals 220.lv visiem tvaika nosūcējiem piedāvā garantiju (vismaz 2 gadi, atkarībā no izvēlētā modeļa).Pasūti preci šodien un saņem tuvākajā laikā!

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru