trešdiena, 2012. gada 7. novembris

Electrolux veļas mašīnas


Jo lielāka ģimene, jo vairāk rūpju. Katra saimniece zina, ka viņas galvenās rūpes ir ne tikai par to, lai ģimene ir paēdusi, bet arī par veļas mazgāšanu. Sen tie laiku pagājuši, kad drēbes nācās mazgāt ar rokām, tagad talkā nākušas modernas veļas mazgājamās mašīna, kas šobrīd ļauj krietni ietaupīt laiku. Mūsdienās ar veļas mazgājamo mašīnu prot rīkoties katrs, kuram nav slinkums salikt tajā netīrās drēbes un ieslēgt podziņu. Taču tāpat, kā sadzīves tehnika, arī veļas mašīnas nekalpo mūžīgi. Ja Jūsu veļas mašīnu irpiemeklējusi kāda ķibele, tad jādomā, kā to atrisināt.

Tomēr gadījumā, ja Jūs iegādājaties jaunu veļas mašīnu, var rasties jautājums – kā to nogādāt mājās, ja Jūsu izvēlētais veikals ar piegādes iespēju nenodrošina? Tad ziniet, ja izvēlēsieties iepirkšanos interneta veikalā 220.lv, tad ar šādām problēmā Jums nenāksies saskarties, jo kurjers pirkumu nogādās līdz pašām durvīm.

Ja Jūsu veļas mašīna ir savu laiku nokalpojusi, tad nav vērst to desmit reizes labot, ja tā vietā varat iegādāties jaunu veļas mašīnu par lētu cenu. Piemēram, interneta veikalā 220.lv ir pieejamas jaudīgas, elegantas un mūsdienīgas veļas mašīnas. Patlaban ļoti pieprasīti ir Electrolux modeļi, kas aprīkoti ar augstas klases tehniskajiem parametriem, nodrošinot ar izcilu veļas mazgāšanas kvalitāti. Tieši šī iemesla dēļ interneta veikalā 220.lv Electrolux veļas mašīnas bieži vien atrodas izpārdoto preču sarakstā.

Šobrīd veļas mašīna Electrolux EWF 126410 W ir pieejama par 219 latiem. Šī veļas mašīna ir aprīkota ar LCD displeju, darbojas ar 1200 apgriezieniem minūtē ar optimālo ūdens patēriņu - 46 litri. Vienā mazgāšanas reizē ir iespējams izmazgāt 6 kilogramus veļas. Turklāt veļas mašīnai ir iespējams uzstādīt dažādas programmas, piemēram, vilnas izstrādājumu mazgāšanai, drēbju mērcēšanai, papildus skalošanai, džinsu mazgāšanai un citām. Pēc nepieciešamības varēsiet uzstādīt arī sev vēlamo centrifūgas apgriezienu skaitu.

 

 

Lieliska būs arī Electrolux EWS1066EDW veļas mašīna ar plašām mazgāšanas iespējām. Jūs varēsiet izvēlēties kādu no 16 mazgāšanas programmām. Vai tas nav lieliski? Tā būs veļas mašīna ar elektroenerģijas patēriņa klasi A++ , tāpēc par to būtu priecīga katra saimniece, jo viens no kritērijiem izvēloties veļas mašīnu ir jautājums par to, cik daudz elektroenerģijas tā patērē.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru