trešdiena, 2012. gada 7. novembris

Portatīvie datori interneta veikalā

Portatīvie datori, neskatoties uz viedtālruņu un planšetdatoru, straujo attīstību, kļūst arvien populārāki. Portatīvie datori ir ļoti piemēroti ne tikai cilvēkiem, kas visu laiku ir kustībā, bet arī minimālisma piekritējiem vai tiem, kam nav plaša dzīvesvieta. Mūsdienās portatīvie datori nav sliktāki par stacionārajiem datoriem, tie ir spējīgi veikt visas tās pašas funkcijas, ja ne pat vairāk. Ļoti plaša portatīvo datoru izvēle ir pieejama interneta veikalos. Turklāt interneta veikalos portatīvajiem datoriem ļoti bieži ir patīkamas cenas.



Piemēram, labas kvalitātes portatīvā datora ar lielu LED ekrānu (15.6 collas), 4 GB lielu operatīvo atmiņu un 750 GB lielu cieto disku, un četriem USB portiem cena veikalos bieži vien pārsniedz piecsimts latu, taču interneta veikalos šādiem parametriem atbilstošu datoru iespējams iegādāties par nepilniem četrsimts latiem.


Izvēlēties portatīvo datoru, iepērkoties interneta veikalā, ir ļoti ērti. Atzīmējot nepieciešamos parametrus (cenu amplitūda, preču zīme, ekrāna izmērs, procesora tips, operatīvās atmiņas apjoms, cietā diska apjoms, operētājsistēma), interneta veikalā automātiski tiks piedāvāti parametriem atbilstoši portatīvie datori. Tas aiztaupīs laiku, ko, iepērkoties veikalā, būtu patērējis, izprašņājot pārdevējus un lasot datoru tehniskās specifikācijas. Interneta veikali par tirdzniecībā esošajiem portatīvajiem datoriem piedāvā gana plašu informāciju, lai atrast nepieciešamo nebūtu problēmas. Domājot par to, ka problēmas, kas saistītas ar portatīvajiem datoriem, novērst ir grūtāk nekā stacionāro datoru problēmas (gan tehniskas ķibeles, piemēram, diskdzini stacionārajam datoram nomainīt ir krietni vieglāk nekā portatīvajam, gan problēmas, kas saistītas ar programmatūru), obligāti jāpārliecinās, ka izvēlētais tirgotājs ir spējīgs nodrošināt preces garantiju. Ja ir kādi jautājumi vai neskaidrības, droši jautā tās pārdevējam, jo arī laba interneta veikala personāls vienmēr būs atsaucīgs un izpalīdzīgs.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru