svētdiena, 2012. gada 25. novembris

Whirlpool veļas mašīnas

Katram gribas, lai viņa mājsaimniecības rūpes būtu maksimāli atvieglotas. Un to, protams, var panākt ar attiecīgas sadzīves tehnikas aprīkojumu. Mājās nepietiek tikai ar elektrisko tējkannu un ledusskapi. Lai  ikdienas darbus padarītu vienkaršākus liela nozīme ir arī labai veļas mašīnai.
Šobrīd daudzi izvēlas veļas mašīnu iegādāties interneta veikalos, jo tā var ietaupīt laiku un mazāk rūpju sagādās veļas mašīnas piegāde uz mājām
, jo praktiski visi interneta veikali piedāvā iespēju nogādāt Jūsu preci uz vajadzīgo vietu. Arī interneta veikals 220.lv piedāvā kurjerpiegādi.
Interneta veikalā 220.lv Jūs atradīsiet vairāku Front- load veidaWhirlpool veļas mašīnas par lieliskām cenā. Whirlpool preču zīmi pazīst visā pasaulē un daudzi zina, ka šāda veļas mašīna neliks vilties kvalitātes ziņā. Whirlpool AWO/D 45140 būs piemērota saimniecēm, kuras saprot, ko nozīmē labas tehnoloģijas, jo Whirlpool Sestais Prāts (inteliģentā tehnoloģija) pati automātiski izvēlēsies auduma veidam piemērotākos un pat ekonomiskākos mazgāšanas režīmus. Tas nozīmē, ka veļas mašīna spēj domāt Jūsu vietā. Vienā reizē Jūs varēsiet mazgāt pat 5 kilogramus veļas, kas centrifūgā griezīsies ar 1200 apgriezieniem minūtē.
Whirlpool veļas mašīnas noteikti būs modernās un praktiskās dzīves apvienojums. Whirlpool piedāvā arī Top – load un iebūvējamās veļas mašīnas, kuras var pielāgot dažādām mēbeļu konstrukcijām. Iebūvējamās veļas mašīnas iederēsies telpā, kurā veļas mašīnu grib noslēpt no acīm. Tas nozīmē, ka nevienā telpas iekārtojumā veļas mašīna Whirpool nekļūs lieka.
Ja Jums nepieciešamas arī citas mājsaimniecības preces vai sadzīves tehnika, tad interneta veikalā 220.lv būs plaša to izvēle, sākot no žāvētājiem un veļas mazgāšanas līdzekļiem līdz dzīvojamo telpu mēbelēm. Turklāt sadzīves tehnikai, tostarp mēbelēm, tiek piemērota vairāku gadu garantija.
Domāsiet, kā veļas mašīnas nogādāt mājās? Mēs sniegsim atbildi – interneta veikals 220.lv piedāvā trīs dažādus piegādes veidus. Ja Jums ir ērtāk, tad birojā Rīgā varat pēc veļas mašīnas ierasties pats. Otrs variants, veicot pasūtījumu, kā piegādes vietu Jūs varat norādīt savai dzīves vietai tuvāko Pasta staciju. Bet trešajā gadījumā, izmantojot kurjerpiegādi, Jūs varēsiet saņemt preci pie pašām mājas durvīm.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru